incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chao Huang <chao.de...@gmail.com>
Subject Re: This bug should be integrated in Aoo [Bug 93433 - build breaks in libxml2 on Korean Windows due to special character ]
Date Tue, 29 May 2012 02:30:26 GMT
+1  I also met this build break on Windows XP in Chinese language. I had to
add ' manually.

2012/5/29 shzh zhao <aoo.zhaoshzh@gmail.com>

> Hi All,
>
> This bug should be integrated in Aoo [Bug 93433 - build breaks in libxml2
> on Korean Windows due to special character ]
> https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=93433
>
> I build Aoo at Windows XP in Chinese language,
> The following error occurred in libxml2 while I was building AOO.
>
> ----------------------------------------
> testapi.c
> ..\testapi.c : warning C4819: The file contains a character that cannot be
> repre
> sented in the current code page (949). Save the file in Unicode format to
> preven
> t data loss
> ..\testapi.c(294) : error C2001: newline in constant
> ..\testapi.c(295) : error C2143: syntax error : missing ')' before 'return'
> NMAKE : fatal error U1077: 'c:\PROGRA~1\MICROS~1.0\VC\bin\cl.exe' :
> return code
> '0x2'
> Stop.
> ----------------------------------------
>
> in the attachment,there are patches for this issue,I thinks it should be
> integrated in AOO at first.
> *
>
>
> mailto: *aoo.zhaoshzh@gmail.com <https://google.com/profiles>
> <https://google.com/profiles>
>



-- 
Best regards,
Chao Huang

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message