incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Liang Weike <weike.li...@cs2c.com.cn>
Subject Re: building error of boost
Date Fri, 04 May 2012 09:02:19 GMT
Hi Eric,

I'm using Windows OS. But your suggestions are valuable. Thank you.
Maybe the access rights lead to it. But I'm not sure. And I'm 
investigating it.

于 5/4/2012 4:28 PM, eric b 写道:
>
> Le 4 mai 12 à 09:21, Liang Weike a écrit :
>
>> Hi,
>>
>
> Hi,
>
>> I'm a software engineer working at CS2C company. And I'm trying to 
>> build AOO. But at the beginning the process was stopped when entering 
>> boost
>> module.
>>
>
> This is the beginning of the build, indeed.
>
>
>> The errors are like these:
>>
>> x boost_1_39_0/boost/accumulators/accumulators.hpp: Can't update time
>> for boost_1_39_0/boost/accumulators/accumulators.hpp
>
>
> Several possibilities :
>
> 1) The log is not complete, and I'll assume you are using Linux.
>
> you are using an external disk, and the partition is not mounted 
> correctly for the user. Said differently, you need to change the 
> flags, if you want the users to write on it.
>
> What returns the command (typed in a terminal) :
>
> mount
>
> + this one :
>
> cat /etc/fstab
>
>
> 2) other possiblity : the disk can be full, has I/O issue, or is close 
> to die
>
> Please try (in a terminal) :
>
> df -H
>
> Other solution : some severe issue with R/W operation occured, and the 
> partition has been remounted in read only mode.
>
> What returns  "mount" (typed in a terminal) ?
>
>
> Regards,
> Eric Bachard
>
-- 
Regards,
Liang Weike


Mime
View raw message