incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Fisher <dave2w...@comcast.net>
Subject Re: [FORUMS] landing page...
Date Sat, 17 Mar 2012 22:57:23 GMT
Hi Drew,

In your copy of ooo.css remove the height parameter on line 433 or change it to 100px.

#ooo-logo {
  height: 104px;
  padding-top: 4px;
  padding-left: 8px;
}

If you do that the logo will be at its natural size and be sharpest.

Regards,
Dave

On Mar 17, 2012, at 3:45 PM, drew wrote:

> On Sat, 2012-03-17 at 15:02 -0700, Dave Fisher wrote:
>> On Mar 17, 2012, at 2:53 PM, Raphael Bircher wrote:
>> 
>>> Am 17.03.12 22:26, schrieb drew:
>>>> Ok, well this isn't quite finished..as you will - but I'm taking a break
>>>> for some time with Joyce.. 
>>>> 
>>>> I've used a forum specific logo design - this is a second pass on a
>>>> design I put to the forum a short while ago, this having changes made
>>>> based on the feedback at at the time.
>>>> 
>>>> I did add two new ID types in the ooo.css file.
>>>> 
>>>> Also, took some liberties in the lower right hand corner..
>>>> 
>>>> so - http://baseanswers.com/temp/index_test.html
>>> Looks nice... but the content div use not the full width. It's blocked
>>> by a other div, and has a horizontal scrollbar.
>> 
>> This would be fixed by inserting <div id="clear"></div> before <div
id="content">
> 
> Howdy Raphael, Dave
> 
> Thanks so much.
> 
> The clear div turned a trick.
> 
> Also - I would like to propose the use of a Google CSE on the page, for
> quite a while I've thought that something better could be done with
> empty space on that page.
> 
> So.. I'll get back to this in a bit and see about the graphics there..
> 
> Thanks again for the help.
> 
> //drew
> 


Mime
View raw message