incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Weir <robw...@apache.org>
Subject Re: Test results: AOO Rev 1296433 on Windows 8 and Vista
Date Thu, 08 Mar 2012 19:20:18 GMT
On Thu, Mar 8, 2012 at 7:39 AM,  <rjaaskel@saunalahti.fi> wrote:
> AOO version: OOO340m1 (Build:9587) 2012-03-05 Rev.1296433 English
>
> OS1: Windows 8 with Machine: Oracle VM VirtualBox 4.1.6 on LinuxMint
>  Consumer Preview (64 bit) Other programs installed: LibreOffice 3.5 and
> AOOdev
> OS2: Vista with Machine: home made with AMD triple-core processor etc. Other
> programs installed: LibreOffice 3.5
> AOO installation: OK AOO Finnish language pack installation: OK  Thanks a
> lot!
> Voikko spell check extension installation: OK
> Writer: writing, saving, closing and reopen, all OK Calc: calculating,
> charting, saving, closing and reopen, all OK + Link to external Data OK
> + inserting linked images and AVI movie  (run with sound) OK - hyperlink on
> linked image NOT working at least at Vista (work on LibO).
>

Thanks for the report,  Risto!

Could you enter an issue into Bugzilla for the hyperlink issue you ran
into?  (Attach the document also, if you can make it public)

https://issues.apache.org/ooo/

-Rob

> Impress: saving, closing and reopen, all OK + incredible smooth start of
> linked AVI-video from internet source (not saved in file or on computer).
>
> Conclusion: I like this suite.
>
> Regards
> Risto

Mime
View raw message