incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From lou ql <louqin...@gmail.com>
Subject Re: WebDAV issue report: open one file repeatly will
Date Tue, 13 Mar 2012 07:09:09 GMT
no, it's still existing. I have raised
119054<https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119054>for it.

On 12 March 2012 20:18, Oliver-Rainer Wittmann <orwittmann@googlemail.com>wrote:

> Hi,
>
>
> On 09.03.2012 07:07, lou ql wrote:
>
>> Ubuntu 10.04
>>
>> 1. Launch oo3.4
>> 2. Click File->open
>> 3. enter http://9.123.153.36/webdav, then press Enter
>> 4. enter username and password, the remote folder is opened.
>> 5. select a .odt file then click Open, the selected document will open
>> 6. with the document opening, click File->open again, current location is
>> still the remote folder
>> 7. select the same .odt file as that in step 5, then click open, nothing
>> happened since the document is already opened
>> 8. close the opening .odt file, then click File->open again
>>
>> issue 1:  current location change to local /home/username
>>
>> 9. enter http://9.123.153.36/webdav, then press Enter
>>
>> issue 2: error reading data from the internet, server error message:
>> Forbidden
>>
>> 10. Click File->open then try again to open the URL, nothing happened
>> after
>> hit Open button
>>
>> 11. Exit openoffice then relauch, File->Open, the remote folder is opened
>> now
>> 12. Double-click the .odt file to open, "ASCII Filter Options" dialog
>> appears...accept the default selections then click Open, an empty document
>> openes...the images and text in the .odt are not loaded
>>
>> Exit openoffice, then kill the office process can repair this..
>>
>> I didn't report in Bugzilla since I'm not sure whether my webdav server is
>> correct set or not, I'm afraid others cannot reproduce this..
>>
>>
> Is this issue already solved as the other issue which have been discussed
> in thread "WebDAV support: oo3.3 and oo3.4 are affecting each other"?
>
> If not, I think it would be the best to submit an issue in bugzilla for it.
>
> Thanks and best regards, Oliver.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message