incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From xia zhao <lilyzh...@gmail.com>
Subject Re: Installation on RHEL
Date Mon, 26 Mar 2012 14:44:39 GMT
Ram,

What's your RHEL 5.1? 64 bits or 32 bit? Can install AOO on linux but
couldn't invoke it, this probloem ever exist two months ago on some
environment but has been fixed as I know. But I am not sure if it due to
the same error message as you described below.

Also, please track your issue by BugZilla.
https://issues.apache.org/ooo/

Best Regrads,

Lily


2012/3/26 <qa@imsoftwaresystems.com>

>
>
>  Hi , We tried to install OOo_3.4.0_Linux_x86_install-rpm_en-US.tar.gz
> on RHEL 5.1 . We could install but not able to invoke AOO3.4 . We are
> getting these errors.
>
>
> /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/bin/javaldx:
> /lib/libc.so.6: version `GLIBC_2.7' not found (required by
> /opt/openoffice.org/ure/bin/../lib/libuno_sal.so.3)
>
>
> /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/bin/javaldx:
> /lib/libc.so.6: version `GLIBC_2.7' not found (required by
> /opt/openoffice.org/ure/bin/../lib/libxml2.so.2)
>
>
> /opt/openoffice.org3/program/soffice.bin: /lib/libc.so.6: version
> `GLIBC_2.7' not found (required by
> /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_sal.so.3)
>
>
> /opt/openoffice.org3/program/soffice.bin: /lib/libc.so.6: version
> `GLIBC_2.11' not found (required by
> /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsvt.so)
>
>
> /opt/openoffice.org3/program/soffice.bin: /lib/libc.so.6: version
> `GLIBC_2.7' not found (required by
> /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsvt.so)
>
>
> /opt/openoffice.org3/program/soffice.bin: /lib/libc.so.6: version
> `GLIBC_2.11' not found (required by
> /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcl.so)
>
>
> /opt/openoffice.org3/program/soffice.bin: /lib/libc.so.6: version
> `GLIBC_2.7' not found (required by
>
> /opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/../ure-link/lib/libxml2.so.2)
>
>
> These files do exist in the system but still getting these errors. Any
> idea on what the problem could be.
>
> Thanks & Regards,
>
>
> qa@ImSoftwareSystems.com [1]
>
>
>
> Links:
> ------
> [1]
> mailto:qa@ImSoftwareSystems.com
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message