incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Очиров Николай <nvochi...@yandex.ru>
Subject Re: [BUILD] Re: A small problem with compiling from source
Date Sun, 04 Mar 2012 17:34:45 GMT
Hi! The command "cd instsetoo_native && build - all - html-P2 --- P2"
got error "build: command not found". Why not? I did everything according to instructions!

04.03.2012, 08:58, "Andrew Rist" <andrew.rist@oracle.com>:
> On 3/3/2012 1:52 PM, Очиров Николай wrote:
>
>>  Hi! I have no experience building openoffice, and I have a problem.
>>  I followed these instructions http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Documentation/Building_Guide
for Ubuntu 11.04, but used 11.10.
>
> Currently, it is easiest to get the build to run on Ubuntu 10.04. There
> are various issues that you will run into on Ubuntu 11.04/11.10/12 alpha.
> Among these issues are the need to switch to /usr/bin/ld to point to
> ld.gold.
>
> Your easiest way to get the build running is to build up a machine (or
> vm) with Ubuntu 10.04 with the following additional packages:
>
>     sudo apt-get install g++ gcc bison flex libarchive-zip-perl
>     libcups2-dev libpam0g-dev
>     openjdk-6-jdk gperf libfreetype6-dev libxaw7-dev libfontconfig1-dev
>     libxrandr-dev patch
>     libgconf2-dev libgnomevfs2-dev ant libgtk2.0-dev junit junit4 epm
>     libgstreamer-plugins-base0.10-dev librsvg2-dev python-dev
>     subversion autoconf rpm libdbus-glib-1-dev libdbus-glib-1-dev
>     libgl1-mesa-dev
>     libglu1-mesa-dev libglib2.0-dev libidl-dev liborbit2-dev
>
>>  When I run the script ./bootstrap after  ./configure with no arguments there is
an error:  /bootstrap 56: ./configure : permission denied. How to fix it? What is the reason?
I was looking for the cause of the internet, but have not found a solution.
>
> Your commands for a full build from scratch would look like this:
>
>     svn co https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/ooo/trunk ooo
>
>     cd ooo/main
>
>     wget -O external/unowinreg/unowinreg.dll
>     http://tools.openoffice.org/unowinreg_prebuild/680/unowinreg.dll
>
>     autoconf
>
>     ./configure --enable-verbose --enable-category-b
>     --with-dmake-url="http://dmake.apache-extras.org.codespot.com/files/dmake-4.12.tar.bz2"
>     --with-epm-url="http://ftp.easysw.com/pub/epm/3.7/epm-3.7-source.tar.gz"
>
>     ./bootstrap
>
>     . ./LinuxX86Env.Set.sh
>
>     cd instsetoo_native && build --all --html -P2 -- -P2
>
> If you get that running, then you might try building with more stuff
> using a config like this:
>
>     ./configure --enable-verbose --enable-category-b --enable-minimizer
>     --enable-presenter-console --enable-wiki-publisher --enable-open
>     gl --enable-dbus --enable-gstreamer --with-package-format="installed
>     rpm deb" --with-dmake-url="http://dmake.apache-extras.org.code
>     spot.com/files/dmake-4.12.tar.bz2"
>     --with-epm-url="http://ftp.easysw.com/pub/epm/3.7/epm-3.7-source.tar.gz"
>     --with-lang="ru"
>
>>  P.S: Excuse me if I made a mistakes!
>
> we all do...
>
>>  My English is bad, very bad, but I'm trying to improve the English skills!
>
> your English is much better than my Russian
>
>>    I really hope for your support!

Mime
View raw message