incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcus (OOo)" <marcus.m...@wtnet.de>
Subject Re: [WWW] Augment mailto links
Date Fri, 16 Mar 2012 21:27:49 GMT
Am 03/16/2012 05:31 PM, schrieb Kay Schenk:
> On Fri, Mar 16, 2012 at 7:12 AM, Rob Weir<robweir@apache.org>  wrote:
>
>> On Fri, Mar 16, 2012 at 9:50 AM, TJ Frazier<tjfrazier@cfl.rr.com>  wrote:
>>> On 3/16/2012 08:58, Rob Weir wrote:
>>>>
>>>> On Fri, Mar 16, 2012 at 8:14 AM, tj<tj@apache.org>   wrote:
>>>>>
>>>>> Re: http://incubator.apache.org/openofficeorg/mailing-lists.html
>>>>>
>>>>> (Note: the "#" links on the main page are not finding the anchor, but
>>>>> only
>>>>> the page.)
>>>>>
>>>>
>>>> Which "main page" is not finding the anchors?   The navigation within
>>>> that page seems to work fine.
>>>>
>>
>> hyphens versus underscores in the anchor text.
>>
>
> Good eye, Rob...I will check this out later today! OOPS!

I had a bit time to fix this but needed 3 commits to fix this. Hm, I'm 
getting old. ;-(

Marcus



>>> The links on http://www.openoffice.org/ in the news section point to the
>>> announce and users ML's, but go to the top of the page. The links look
>> the
>>> same on both pages, but work differently. Very interesting ...
>>> /tj/
>>>
>>>
>>>>> What do you think of augmenting the mailto links with
>>>>> ?Subject="Subscribe"
>>>>> or even ?Subject=Subscribe&amp;Body="Subscribe"
>>>>> (or Unsubscribe, as the case may be)? I think that really blank emails
>>>>> may
>>>>> be getting caught in spam filter traps.
>>>>>
>>>>> Syntax reference: http://tools.ietf.org/html/rfc2368

Mime
View raw message