incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dennis E. Hamilton" <dennis.hamil...@acm.org>
Subject Unconquerable Mail Delivery Failures
Date Tue, 27 Mar 2012 02:18:44 GMT
Huh??  I can't get past this filter from any of my e-mail addresses with a particular piece
of mail.  I've tried everything I can think of.   Could it be that it talks about P A T C
H I N G some W I N D O W S ?

-----Original Message-----
From: Mail Delivery System [mailto:Mailer-Daemon@a2s42.a2hosting.com] 
Sent: Monday, March 26, 2012 19:09
To: orcmid@apache.org
Subject: Mail delivery failed: returning message to sender

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

  ooo-users@incubator.apache.org
    SMTP error from remote mail server after end of data:
    host mx1.us.apache.org [140.211.11.136]: 552 spam score (6.1) exceeded threshold (SPF_NEUTRAL,URIBL_BLACK,URIBL_JP_SURBL
  ooo-dev@incubator.apache.org
    SMTP error from remote mail server after end of data:
    host mx1.us.apache.org [140.211.11.136]: 552 spam score (6.1) exceeded threshold (SPF_NEUTRAL,URIBL_BLACK,URIBL_JP_SURBL

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path: <orcmid@apache.org>
Received: from 71-217-30-179.tukw.qwest.net ([71.217.30.179] helo=Astraendo)
	by a2s42.a2hosting.com with esmtpa (Exim 4.69)
	(envelope-from <orcmid@apache.org>)
	id 1SCLqD-001ylR-Bn; Mon, 26 Mar 2012 22:08:57 -0400
Reply-To: <orcmid@apache.org>
From: "Dennis E. Hamilton" <orcmid@apache.org>
To: "OOo-dev Apache Incubator " <ooo-dev@incubator.apache.org>
Cc: "ooo-users Apache Incubator List " <ooo-users@incubator.apache.org>
Subject: Tips on Windows CVE-2012-0037 Patch
Date: Mon, 26 Mar 2012 19:08:57 -0700
Message-ID: <00b301cd0bbe$91ee0780$b5ca1680$@apache.org>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
	charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Mailer: Microsoft Outlook 14.0
Thread-Index: Ac0Lvo6SeytgPE0YQlay98e3NQspTQ==
Content-Language: en-us

Something about this message triggers spam filters on both ooo-user and =
ooo-dev.  I am going to reformat the e-mail and see whether that works.

My thanks to Matthew McCue for providing a complete report that helped =
me see where difficulties were coming up.

INSTRUCTIONS FOR MICROSOFT WINDOWS, INCLUDING WINDOWS XP

[ ... the rest deleted in case that is where the trigger is ...]


Mime
View raw message