incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yan Ji <yanji...@gmail.com>
Subject Re: [Bugzilla] search function doesn't work
Date Wed, 29 Feb 2012 05:32:30 GMT
I got the same error this morning. It should be the server side issue as I thought.

Thanks & Best Regards, Yan Ji

On Feb 29, 2012, at 10:16 AM, Rob Weir wrote:

> On Tue, Feb 28, 2012 at 8:40 PM, lou ql <louqingle@gmail.com> wrote:
>> When I search in Bugzilla, the following error occurs:
>> 
>> Apache OOo Bugzilla has encountered an internal error. You may have found a
>> bug in Apache OOo Bugzilla! Or, you may have followed a deep link that
>> contains information Bugzilla doesn't understand. Remember: *Garbage In,
>> Garbage Out!*
>> 
>> If you are sure that you didn't cause this error, please save this page and
>> send it to bugzilla-admin@apache.org with details of what you were doing at
>> the time this message appeared. We *especially* want to know the URL of the
>> page you were on before you got this message.
>> 
>> URL:
>> https://issues.apache.org/ooo/buglist.cgi?resolution=---;emailassigned_to1=1;emailreporter1=1;emailtype1=exact;email1=louqingle%40gmail.com;list_id=7190
>>  undef error - Cannot determine local time zone
>> 
> 
> I have not seen this error before.  Let's wait 24 hours and see if it
> goes away.  I suspect a leap-day related bug.
> 
> That reminds me... I better not trust my iPhone alarm clock to go off
> in the morning....
> 
> -Rob
> 
>> Traceback:


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message