incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Rist <andrew.r...@oracle.com>
Subject Re: Build breaks while making 'openoffice_en-US.archive'
Date Mon, 20 Feb 2012 16:50:16 GMT
On 2/19/2012 3:22 PM, Ariel Constenla-Haile wrote:
> Hi Regina,
>
> On Sun, Feb 19, 2012 at 11:51:10PM +0100, Regina Henschel wrote:
>> I've copied those files to external\msvcp90 and made a clean build.
>> But it breaks again with error message
>> ERROR: ERROR: unopkg.exe sync --verbose
>> -env:UNO_JAVA_JFW_ENV_JREHOME=true 2>&1 | failed!
>> in function: register_extensions
>> and the already cited text in log_OOO340_en-US.log
>>
>> Searching with google I found that others, not connected to
>> openoffice and using MSVC directly, have similar problems when
>> making a debug build. The advise in those cases was to turn off
>> "incremental linking". But I have now knowledge of this.
> yes, I've found this too.
> According to MSDN docs
> http://msdn.microsoft.com/en-us/library/4khtbfyf%28v=vs.90%29.aspx
> the command is /INCREMENTAL:YES|NO
> Searching in solenv/inc and solenv/gbuild/platform it seems it is already
> set to NO in some places. I doubt this is the root cause of the problem
> here, the error also happens now on the build boot:
>
> http://ci.apache.org/builders/aoo-win7/builds/58
> http://ci.apache.org/builders/aoo-win7/builds/59
>
>
> @Andrew: do you have access to the buildboot machine? The log does not
> help much in instsetoo_native/wntmsci12.pro/misc/logs:
> http://ci.apache.org/projects/openoffice/buildlogs/win/main/instsetoo_native/wntmsci12.pro/misc/logs/util.txt
>
> It would be helpful to also have all the logs in the logging folders: in
> this case
>
> C:/Users/buildslave14/slave14/aoo-win7/build/main/instsetoo_native/wntmsci12.pro/OpenOffice/archive/logging/en-US/log_OOO340_en-US.log
people.apache.org/~arist/log_OOO340_en-US.log
>
> They follow the pattern:
> instsetoo_native/$INPATH/$TARGET/$PKGFORMAT/logging/$LANG/log_OOO340_$LANG.log
> instsetoo_native/$INPATH/$TARGET/$PKGFORMAT/logging/$LANG/fileinfo_$TARGET.log
>
>
>> My non-pro build was successful in January with revision 1232793.
>>
>> Any further ideas?
> No, sorry. We'll have to wait until tomorrow some of the guys building
> in Windows can take a look.
> It looks like something got broken recently: IIRC the build boot *did*
> some successful builds.
we did - this was the error that broke the build
>
>
> Regards


Mime
View raw message