incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Rist <andrew.r...@oracle.com>
Subject Re: Build breaks while making 'openoffice_en-US.archive'
Date Sun, 19 Feb 2012 23:53:19 GMT
On 2/19/2012 2:51 PM, Regina Henschel wrote:
> Hi Ariel,
>
> Ariel Constenla-Haile schrieb:
>> On Sun, Feb 19, 2012 at 05:54:48PM +0100, Regina Henschel wrote:
>>> Hi Ariel,
>>>
>>> Ariel Constenla-Haile schrieb:
>>>> Hi Regina,
>>>>
>>>> On Sun, Feb 19, 2012 at 03:20:24PM +0100, Regina Henschel wrote:
>>>>> Hi all,
>>>>>
>>>>> next problem :(
>>>>>
>>>>> It compiles all fine but breaks in the packing step, error message 
>>>>> below.
>>>>> I'm using MSVC 2008 express on WinXP.
>>>>>
>>>>> Kind regards
>>>>> Regina
>>>>>
>>>>> ######################################################
>>>>> Registering extensions:
>>>>> ######################################################
>>>>> Current dir:
>>>>> /tmp/nTYSz4FuLR/OOo_3.4.0_Win_x86_install-arc_en-US/OpenOffice.org
>>>>> 3/program
>>>>> Systemcall: unopkg.exe sync --verbose
>>>>> -env:UNO_JAVA_JFW_ENV_JREHOME=true 2>&1 |
>>>>> /tmp/nTYSz4FuLR/OOo_3.4.0_Win_x86_install-arc_en-US/OpenOffice.org
>>>>> 3/program/unopkg.exe: error while loading shared libraries:
>>>>> MSVCR90D.dll: cannot open shared object file: No such file or
>>>>> directory
>>>>
>>>> you are doing a NON-pro build, and it seems it requires 
>>>> MSVCR90D.dll to be
>>>> found by the linker.
>>>>
>>>> Try copying this dll in trunk\main\external\msvcp90
>>>>
>>>> Searching in google tells you can find that library on
>>>> %PROGDIR%\Microsoft Visual Studio 
>>>> 9.0\VC\redist\Debug_NonRedist\x86\Microsoft.VC90.DebugCRT
>>>> (not sure if this comes with the Express Edition), or even online.
>
> I've copied those files to external\msvcp90 and made a clean build. 
> But it breaks again with error message
> ERROR: ERROR: unopkg.exe sync --verbose 
> -env:UNO_JAVA_JFW_ENV_JREHOME=true 2>&1 | failed!
> in function: register_extensions
> and the already cited text in log_OOO340_en-US.log
>
We're hitting this exact issue on the nightly build
http://ci.apache.org/projects/openoffice/buildlogs/win/main/instsetoo_native/wntmsci12.pro/misc/logs/util.txt
> Searching with google I found that others, not connected to openoffice 
> and using MSVC directly, have similar problems when making a debug 
> build. The advise in those cases was to turn off "incremental 
> linking". But I have now knowledge of this.
>
> My non-pro build was successful in January with revision 1232793.
>
> Any further ideas?
>
> Kind regards
> Regina
>


Mime
View raw message