incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rory O'Farrell <ofarr...@iol.ie>
Subject Re: AW: Unable to install AOO on a clean Windows XP
Date Tue, 28 Feb 2012 15:08:38 GMT
On Tue, 28 Feb 2012 16:04:15 +0100
J├╝rgen Schmidt <jogischmidt@googlemail.com> wrote:

> On 2/28/12 3:27 PM, Rory O'Farrell wrote:
> > On Tue, 28 Feb 2012 13:17:45 +0100
> > "Hans Zybura"<hzybura@zybura.com>  wrote:
> >
> >> Unfortunately I can't provide any help on an OO-DEV level,
> >> I'm only doing some extension development using OO-Basic.
> >>
> >>   But I can confirm that the problem still exists. The
> >> installer I used was
> >> http://people.apache.org/~orw/DevSnapshots-Rev.1293550/win32/OOo-Dev_OOO340m
> >> 1_Win_x86_install_en-US_de_fr_it_es_ja_pt-BR_zh-CN_nl.exe
> >>
> >> on an isolated (no direct network access) clean WinXP SP3
> >> virtual machine. I received the same error message during
> >> installation and the installer rolled it back, then.
> >>
> >> I can clone clean VM's of different windows versions easily
> >> and do some general testing, though.
> >
> > I uninstalled an earlier build of AOO (build 9583) from Win XP
> > (SP2), deleted the User profile, reboted, then installed the
> > version linked above.  The install went OK and all the
> > applications opened correctly
> 
> good to know that, thanks for testing this
> 
> , with the exception of Writer,
> > which opened but displayed a blank menu with no menu entries
> > and three dropdown arrow boxes for expanding toolbars.
> 
> yes, that is a known problem and Oliver is building a new set
> of files.
> 
> Juergen
> 
> These permit
> > access to the Customise menu options, but there are no
> > predefined menus or toolbars offered.  I deleted the User
> > profile (again!) and rebooted, but there was no change to the
> > Writer menu and toolbars - still missing.
> >
> > It is possible to construct a new toolbar and new menu using
> > the options on the Customise menu dropdown, and such toolbar
> > and menu is persistent when AOO is closed and reopened.
> >
> > I have tried reducing screen resolution from 1600x1200 to
> > 1024x768; no effect.  The machine this is on is not in use for
> > editing or other AOO functions, so I have no objection to
> > trying any fixes or diagnostics.
> >
> 
> 

I'll be happy to uninstall and then test new files when available.

-- 
Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>

Mime
View raw message