incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From drew <d...@baseanswers.com>
Subject RE: [forums] Two Branding / Migration Issues
Date Fri, 06 Jan 2012 02:30:56 GMT
On Thu, 2012-01-05 at 18:20 -0800, Dennis E. Hamilton wrote:
> I have nothing new on this beyond the issue at
> 
> <https://issues.apache.org/jira/browse/LEGAL-104>
> 
> and the related discussion at
> 
> <https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118518>
> 
> My views have not changed.  

:)

> 
> The likely case is that the same terms-of-use statement that is now used for the main
www.openoffice.org properties would apply to the forums.  This will not handle the fact that
the forums have code contributions under old licenses and some are toxic.  The forum admins
seemed to be unclear about that the one time it came up.
> 
> Responses have generally been to avoid differentiating incoming and outgoing terms, not
provide a privacy statement, and require all contributions to be under ALv2.

Well, then for now I'd say take the link in the current footer at the
forum and point it to:
http://www.openoffice.org/license.html

and be done with it.

The Privacy statement was linked to from the TOU page, if that link
isn't there any more, then so be it.

beyond that, I have a problem with calling anything on a public forum,
such as this, toxic - no one _has_ to take anything from it (the site)
for any purpose related to the normal functioning of the application.

> 
> I don't share that view, but see no reason to keep repeating myself.  I have nothing
to add.
> 
>  - Dennis
> 
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Dave Fisher [mailto:dave2wave@comcast.net] 
> Sent: Thursday, January 05, 2012 17:58
> To: ooo-dev@incubator.apache.org
> Subject: Re: [forums] Two Branding / Migration Issues
> 
> 
> On Jan 5, 2012, at 5:50 PM, drew wrote:
> 
> > On Thu, 2012-01-05 at 17:32 -0800, Dave Fisher wrote:
> >> Hi Folks - particularly anyone who has access to the Forum code,
> >> 
> >> There are two issues with the forums which need to be resolved. I'm bringing
these to the project's attention and do not have time to do more right now.
> >> 
> >> (1) The Oracle logo is still on the main page at user.services.openoffice.org.
Along with incorrect footer links.
> > Hi Dave,
> > 
> > That page doesn't use a template, it's just static html at index.html...
> 
> The AOO (incubating) logo from the podling site (or similar) would be cool, linked to
the podling site.
> 
> > 
> >> 
> >> (2) The Site's Terms of Use are still on Oracle servers at http://openoffice.org/terms_of_use
> > 
> > Actually I think that is the right place for that link, in the page
> > footer, to point to - it's the content on the referenced page that needs
> > updating.
> 
> That page is on Oracle's Kenai - we need a replacement page on www.openoffice.org/ or
incubator.apache.org/openofficeorg/.
> 
> Probably it is http://incubator.apache.org/openofficeorg/terms.html
> 
> I think that there may be other terms that were discussed when the Forums were moved,
but I wasn't paying close attention to that.
> 
> Dennis?
> 
> Regards,
> Dave
> 
> > 
> > 
> > //drew
> > 
> > 
> 
> 



Mime
View raw message