incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Fisher <dave2w...@comcast.net>
Subject Re: URL redirection lost
Date Wed, 14 Dec 2011 05:13:19 GMT
Hi Luis,

It is in the redirection list for moving the web site. See the long thread where Rob harassed
me on Sunday.

We can't know any complaints if they are not brought here.

Regards,
Dave

Sent from my iPhone

On Dec 13, 2011, at 10:21 PM, Louis Suárez-Potts <lsuarezpotts@gmail.com> wrote:

> Hi all,
> 
> 
> On 7 December 2011 10:53, FR web forum <oooforum@free.fr> wrote:
>> Since 4th nov. always "page not found", is it possible to do something?
>> We have a lot of links. Unable to rewrite it all.
>> 
>> ----- Mail original -----
>> De: "Dave Fisher" <dave2wave@comcast.net>
>> À: ooo-dev@incubator.apache.org
>> Envoyé: Samedi 12 Novembre 2011 20:37:20
>> Objet: Re: URL redirection lost
>> 
>> Hi,
>> 
>> On Nov 12, 2011, at 9:49 AM, FR web forum wrote:
>> 
>>> Hello,
>>> 
>>>> On the french forum, we have many hyperlinks to ex-QA website like:
>>>> h**p://qa.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=XXXXX
>>>> This is jump to a "not found" page.
>>>> Is it possible to have an automatic redirection to h**ps://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=XXXXX
>>> Somebody can do this redirection?
>>> 
>>> Our users think that the issues system has been removed.
>>> 
>>> It's annoying for volunteers to make good support.
>>> 
>>> Thanks to fix it
>> 
>> Thanks for the reminder. I've made the request from Apache Infrastructure.
>> 
>> Sorry for the delays.
>> 
>> Regards,
>> Dave
>> 
> 
> Has this been resolved? I only ask because I have lately been
> receiving more than usual complaints about this or that link—usually
> to the extensions or templates—not working. I suspect the bitrot
> eating at the old site is accelerating?
> 
> thanks
> Louis

Mime
View raw message