incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Fisher <dave2w...@comcast.net>
Subject Re: [www][announce] Beginning the Website DNS Migration in 1 Day
Date Sat, 31 Dec 2011 21:31:37 GMT

On Dec 31, 2011, at 12:10 PM, TJ Frazier wrote:

> On 12/31/2011 14:36, Dave Fisher wrote:
>> 
>> On Dec 30, 2011, at 2:26 AM, J├╝rgen Schmidt wrote:
>> 
>>> On Fri, Dec 30, 2011 at 12:43 AM, TJ Frazier<tjfrazier@cfl.rr.com>  wrote:
>>> 
>>>> On 12/29/2011 18:26, kay.schenk wrote:
>>>> 
>>>>> On Thu, Dec 29, 2011 at 3:45 AM, TJ Frazier<tjfrazier@cfl.rr.com>
  wrote:
>>>>> 
>>>>> On 12/28/2011 23:50, Dave Fisher wrote:
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>>> On Dec 28, 2011, at 7:19 PM, TJ Frazier wrote:
>>>>>>> 
>>>>>>> [snip]
>>>>>> 
>>>>>> There's some more CSS trouble with the API:
>>>>>> 
>>>>>>> http://www.openoffice.org/api/****docs/common/ref/com/sun/**star/**<http://www.openoffice.org/api/**docs/common/ref/com/sun/star/**>
>>>>>>>> module-ix.html<http://www.**openoffice.org/api/docs/**
>>>>>>>> common/ref/com/sun/star/**module-ix.html<http://www.openoffice.org/api/docs/common/ref/com/sun/star/module-ix.html>
>>>>>>>>> 
>>>>>>>> All the red has disappeared, and it's needed. The horizontal
title
>>>>>>>> bands
>>>>>>>> are now blue on blue, and very hard to read.
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>> If I am following it properly this is due to background images
that have
>>>>>>> the wrong color.
>>>>>>> 
>>>>>>> See this css: /api/docs/common/ref/idl.css
>>>>>>> 
>>>>>>> Look for subtitle. I would suggest we change to pure background
colors.
>>>>>>> What color of red do you want and for which elements. It is easy
to
>>>>>>> play by
>>>>>>> editing the css.
>>>>>>> 
>>>>>>> I'm only going by my poor old jelly-ware here. Had I been smarter,
I
>>>>>>> 
>>>>>> would have saved a few screenshots. If you can supply some magic
numbers
>>>>>> for the /etc/hosts file ("Twang your magic twanger, Froggy!"), I'll
take
>>>>>> a
>>>>>> look at the old api.whatever and report more comprehensively. This
may
>>>>>> have
>>>>>> to do with anchors: the obscure title in my reference is the target
of a
>>>>>> link at the top of the page. (The link works fine.)
>>>>>> 
>>>>>> As for looking at the CSS myself, that's beyond my fu at present.
The
>>>>>> color scheme for API was unique, and IMHO could stand some improvement,
>>>>>> but
>>>>>> it's got to /work/. AFAIK, the red was FFFF 0000 0000.
>>>>>> 
>>>>> 
>>> the css comes originally from the autodoc tool and when i remember it
>>> correctly I made minor changes to adapt the colors not more. I hope we can
>>> replace the autodoc tool with another generator that use the type library
>>> directly instead of parsing the IDL files again. And another tool that can
>>> parse the UNO C++ runtime better than autodoc. I would love to drop autodoc
>>> completely.
>>> 
>>> 
>>> 
>>>> 
>>>>>> /tj/ (who is very tired of fumbling with things he doesn't understand,
>>>>>> and
>>>>>> would like to get back to fumbling with things he does understand,
but
>>>>>> that
>>>>>> involves a lot of API look-up ...)
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> Things look fine with the white only background on this now. But...
from
>>>>> the api "home" page at
>>>>> 
>>>>> http://www.openoffice.org/api/
>>>>> 
>>>>> I don't even see where this particular item is linked in. All the API
docs
>>>>> seem to be on the wiki.
>>>>> 
>>>>> Please examine the second horizontal blue bar. It says, "Nested
>>>> Modules", in darker blue on lighter blue, if you can read it. The link to
>>>> it is the first words on about the third line of the page; that, too, is
>>>> not marked very clearly (as a link). IIRC, these were bolded when they were
>>>> links, but YMMV. /tj/
>>>> 
>>> 
>>> i can't find it either way. The reason is that i have made heavy use of the
>>> navigation bar on the left side of the old page and have inserted some more
>>> items there. These are completely missed now. I will rework the content of
>>> the page asap to bring back some missing links.
>> 
>> I have repaired the missing and improper css.
>> 
>> I think that the api docs are now in good shape.
> 
> Well, not quite :-)
> The background's white
> The links are blue
> The trouble is,
> The text is, too!
> /tj/ (believing that if "Lighght" can win a prize, anything goes)

Links are now red and underlined too.
Titles and subs are bold white on blue.

Please make sure your css reloads.

Regards,
Dave

>> 
>> Tell us about the kinds of special links you had on the Kenai lefthand navigation.
>> 
>> Regards,
>> Dave
>> 
>> 
>> 
>>> 
>>> Juergen
>> 
>> 
>> 
> 
> 


Mime
View raw message