incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Lohmaier <cl...@openoffice.org>
Subject Re: Bugzilla's xmlrpc interface not working - mod_perl vs cgi problem?
Date Tue, 29 Nov 2011 16:21:23 GMT
Once again, this time also to bugzilla-admin@apache.org - the problem
remains, no working xmlrpc.

On Tue, Nov 8, 2011 at 12:42 PM, Christian Lohmaier
<cloph@openoffice.org> wrote:
> Hi *,
>
> just like the old instance of bugzilla over at Oracle, the instance on
> apache has a broken xmlrpc setup.
>
> check with:
> <<<<<<<
> #!/usr/bin/python
> import xmlrpclib
> #proxy = xmlrpclib.ServerProxy("https://bugzilla.mozilla.org/xmlrpc.cgi")
> proxy = xmlrpclib.ServerProxy("https://issues.apache.org/ooo/xmlrpc.cgi")
> try:
>       response = proxy.Bugzilla.version()
>       print response
> except xmlrpclib.Fault, err:
>       print "A fault occurred"
>       print "Fault code: %s" % err.faultCode
>       print err.faultString
>>>>>>>>
>
> Actual output:
>
> A fault occurred
> Fault code: Client
> Application failed during request deserialization:
> no element found at line 1, column 0, byte -1 at
> /usr/local/lib/perl5/site_perl/5.12.4/mach/XML/Parser.pm line 187
>
> Expected output something like:
>
> {'version': '4.0.2+'}
>
> Probably it is a mismatch between mod_perl and the cgi variant, as
> described here:
> https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=600810
>
> So you might want to give
> https://bug600810.bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=543783 a try
> (or switch to mod_cgi)
>
> ciao
> Christian

Mime
View raw message