incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jürgen Schmidt <jogischm...@googlemail.com>
Subject Re: [CODE]: 118605 remove epm?
Date Wed, 23 Nov 2011 14:00:05 GMT
On 11/23/11 2:47 PM, Ariel Constenla-Haile wrote:
> Hi Jürgen,
>
> On Wed, Nov 23, 2011 at 02:10:38PM +0100, Jürgen Schmidt wrote:
>> the hint with rpmbuild was good, it seems that my built epm (no
>> special configure switches) haven't found rpmbuild during the
>> configure step and switched back to rpm. I will check this but i
>> assume i will run in the same problems as Ariel then.
>
> you're right, you must have rpmbuild installed according to epm's
> configure.in:
>
> if test "x$RPMBUILD" != x; then
>      AC_DEFINE_UNQUOTED(EPM_RPMBUILD, "$RPMBUILD")
>      AC_DEFINE(EPM_RPMTOPDIR)
> else
>      if test "x$RPM" != x; then
>          AC_DEFINE_UNQUOTED(EPM_RPMBUILD, "$RPM")
>      else
>          AC_DEFINE_UNQUOTED(EPM_RPMBUILD, "rpm")
>      fi
> fi
>

i solved this, after a rebuild of epm it worked

But i got the same error as you now

>
> yesterday I was trying to debug epm to see how it works, just in case
> anyone tries this, --enable-debug is useless because binaries are
> stripped when installed, you have to hack Makefile.am and remove all the
> lines invoking $(STRIP).
>
>
> Packaging debs with epm 4.2 is also broken here on Fedora16:
>
> Success: Executed
> "LD_PRELOAD=/mnt/build/openoffice/apache/trunk/main/solver/340/unxlngx6/bin/getuid.so
> /home/ariel/src/devel/epm/epm-4.2/INST/bin/epm -f deb
> ooobasis3.4-ogltrans
> /mnt/build/openoffice/apache/trunk/main/instsetoo_native/unxlngx6/OpenOffice/deb/listfile/en-US/epm_gid_Module_Optional_OGLTrans.lst
> --output-dir DEBS -v9  2>&1 |" successfully!
>
> Moved directory from
> /mnt/build/openoffice/apache/trunk/main/instsetoo_native/unxlngx6/OpenOffice/deb/install/en-US_inprogress
> to
> /mnt/build/openoffice/apache/trunk/main/instsetoo_native/unxlngx6/OpenOffice/deb/install/en-US_witherror
>
> Removing directory /tmp/ooopackaging/i_60551321544337
>
> ***************************************************************
> ERROR: More than one new package in directory
> /mnt/build/openoffice/apache/trunk/main/instsetoo_native/unxlngx6/OpenOffice/deb/install/en-US_inprogress/DEBS
> ( /mnt/build/openoffice/apache/trunk/main/instsetoo_native/unxlngx6/OpenOffice/deb/install/en-US_inprogress/DEBS/ooobasis3.4-ogltrans-3.4.0-1-linux-3.1-x86_64
> /mnt/build/openoffice/apache/trunk/main/instsetoo_native/unxlngx6/OpenOffice/deb/install/en-US_inprogress/DEBS/ooobasis3.4-ogltrans-3.4.0-1-linux-3.1-x86_64.deb)
> in function: determine_new_packagename (packagepool)
> ***************************************************************
>
disable the packagepool process

In instsetoo_native/util/openoffice.lst look for POOLPRODUCT=1 and set 
it to 0.

Juergen







>
> Regards


Mime
View raw message