incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Fisher <dave2w...@comcast.net>
Subject Re: Forums not reachable
Date Wed, 28 Sep 2011 15:26:21 GMT
Slightly off-topic.

Wasn't there going to be a proposal from the Forum community regarding moving the Forums to
Apache Infrastructure?

I recall activity on the the CWiki about it, but nothing has happened here to move the process
forward.

Regards,
Dave

On Sep 28, 2011, at 3:28 AM, drew wrote:

> On Wed, 2011-09-28 at 12:00 +0200, floris v wrote:
>> Op 28-9-2011 8:58, Rory O'Farrell schreef:
>>> On Wed, 28 Sep 2011 08:50:41 +0200
>>> Reizinger Zoltán<zreizinger@hdsnet.hu>  wrote:
>>> 
>>>> The forums not reachable, at least to me,  on address
>>>> http://user.services.openoffice.org
>>>> Somebody knows why?
>>> Not reachable here either, Zoltan, for at least the last 36 hours.  A posting
on oooforum.org notes that the site is down, but gives no reason
>>> http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=131317
>>> 
>> I noticed it too, and I'm an admin at the Dutch nl forum. But I'm as 
>> ignorant about what's going on as everybody else. :=(
> 
> You are right in that no one knows 
> 
> - you really should be following the user mailing list [the new one not
> the old one], this was the only topic talked about on the list
> yesterday ... then again, it's not like the list is actually getting any
> use otherwise anyway - but still. 
> 
> So, I've been up since 4 AM, my time, hoping to hear something and now
> it's 11:30 Hamburg time - still nothing - I did just get an email (an
> hour ago now) from Terry so everyone is waiting to pounce, but as of 5
> minutes ago still unable to connect to the server in any way at all.
> 
> 
> 
> 
> 
> 


Mime
View raw message