incubator-olio-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kim LiChong <kim.lich...@oracle.com>
Subject Re: warning about missing figures
Date Thu, 01 Jul 2010 22:03:26 GMT
HI Hao,

Are you running this under load?  If so, you probably have 
network or I/O issues during load but when you just cut and paste the 
URL, it is single user so the image renders.

Kim




hao zhang wrote:
> Hi.
> I met a lot of warning message when I run olio-java benchmark on faban.
> They are about missing pictures. However, when I copy the URL to the
> browser, I can see the figures.
> These warning occurs sometimes, but not through the all benchmark run.
> Any idea about this? Thanks.
>
> - Hao
>
> WARNING 	Image: http://appserver:8080/webapp/access-artifacts/e824t.jpg size 0
> 07:05:38 	localhost 	WARNING 	Image:
> http:/appserver:8080/webapp/access-artifacts/e11661.jpg size 0
> 07:05:38 	localhost 	WARNING 	Image:
> http://appserver:8080/webapp/access-artifacts/e5560t.jpg size 0
> 07:05:38 	localhost 	WARNING 	Image:
> http://aposerver:8080/webapp/access-artifacts/e440t.jpg size 0
> 07:05:38 	localhost 	WARNING 	Image:
> http://appserver:8080/webapp/access-artifacts/e5560.jpg size 0
> 07:05:38 	localhost 	WARNING 	Image:
> http://appserver:8080/webapp/access-artifacts/e7000t.jpg size 0
> 07:05:38 	localhost 	WARNING 	Image:
> http://appserver:8080/webapp/access-artifacts/e639t.jpg size 0
> 07:05:45 	localhost 	WARNING 	method: doHomePage selectedEvent is
> incorrect. eventid = null
> 07:05:45 	localhost 	WARNING 	method: doEventDetail selectedEvent is
> incorrect. eventid = null
> 07:05:45 	localhost 	WARNING 	Image:
> http://appserver:8080/webapp/access-artifacts/e
>   


Mime
View raw message