incubator-olio-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Xavier Dutreilh <xavier.dutre...@midgar.fr>
Subject Re: A few problems with Olio 0.2
Date Tue, 08 Jun 2010 15:38:19 GMT
Shanti,

I've opened two tickets and submitted patches for:
- Invalid links/forms on the event page:
https://issues.apache.org/jira/browse/OLIO-145
- Missing HTML comment tags when displaying a Yahoo! map:
https://issues.apache.org/jira/browse/OLIO-146

Hope it helps. ;-)

Regards,

On Mon, 7 Jun 2010 19:24:44 -0700, Shanti Subramanyam
<shanti.subramanyam@gmail.com> wrote:
> On Mon, Jun 7, 2010 at 4:37 AM,  wrote:
> 
> Hi,
> 
>  I tried to deploy Olio 0.2 on a bunch of KVM hosts. I used this simple
>  deployment scheme:
>  - VM#1: Database Server (MySQL)
>  - VM#2  margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"> 
> 
>  - When I post a comment to an event, it fails. After submitting the
>  form, on the next page, it says "Event does not exist." (see
>  http://midgar.fr/issues/olio/pic2.png [3] ).
> 
>  Are these two issues known problems? If so, does the current SVN trunk
>  version fix (at least) the second issue? Or should I start thinking
>  about an error in my Olio deployment?
> 
>  Thanks for any input.
> 
>  Best regards,
> 
>  Xavier Dutreilh
>  FT/RD/RD/MAPS/MEP/LOV
>  Thésard
>  tél. 01 45 29 48 19
>  xavier.dutreilh@orange-ftgroup.com [4]
> 
> 
> 
> Links:
> ------
> [1] mailto:xavier.dutreilh@orange-ftgroup.com
> [2] http://midgar.fr/issues/olio/pic1.png
> [3] http://midgar.fr/issues/olio/pic2.png
> [4] mailto:xavier.dutreilh@orange-ftgroup.com

-- 
Xavier Dutreilh
Mobile: +33.668855521
Email: xavier.dutreilh@midgar.fr
Website: http://midgar.fr/
Facebook: http://www.facebook.com/xavier.dutreilh
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/xavierdutreilh

Mime
View raw message