incubator-olio-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shanti Subramanyam <shanti.subraman...@gmail.com>
Subject Re: A few problems with Olio 0.2
Date Tue, 08 Jun 2010 02:24:44 GMT
On Mon, Jun 7, 2010 at 4:37 AM, <xavier.dutreilh@orange-ftgroup.com> wrote:

>  Hi,
>
> I tried to deploy Olio 0.2 on a bunch of KVM hosts. I used this simple
> deployment scheme:
> - VM#1: Database Server (MySQL)
> - VM#2 & 3: Apache Olio (run through the Ruby Thin server) + Geocoder
> (run through Tomcat)
> - VM#4: Load balancer (nginx)
>
> At this point, everything seems to work well. I can sign up, create
> events and even make friendships.
> But I noticed a few bad things:
> - The event page displays an ASF licence above the Yahoo! map (see
> http://midgar.fr/issues/olio/pic1.png ). It seems that HTML comment tags
> are missing: <!-- and -->
>

Can you please file an issue on the above as well ?

Shanti

> - When I post a comment to an event, it fails. After submitting the
> form, on the next page, it says "Event does not exist." (see
> http://midgar.fr/issues/olio/pic2.png ).
>
> Are these two issues known problems? If so, does the current SVN trunk
> version fix (at least) the second issue? Or should I start thinking
> about an error in my Olio deployment?
>
> Thanks for any input.
>
> Best regards,
>
>
> Xavier Dutreilh
> FT/RD/RD/MAPS/MEP/LOV
> Thésard
> tél. 01 45 29 48 19
> xavier.dutreilh@orange-ftgroup.com
>
>
>

Mime
View raw message