incubator-olio-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bruno Guimarães Sousa <brgso...@gmail.com>
Subject Re: Olio (rails) + FCGI
Date Mon, 24 May 2010 21:47:41 GMT
Nice! That really worked with Lighttpd.
Isn't there a solution for more web servers with the same problem?
Tried to set this line:
ENV['"INLINEDIR'] ||= '/export/faban/olio_rails/olioapp/tmp'
into *environment.rb* and *environments/production.rb* files but it didn't
work.

regards,
--
Bruno Guimarães Sousa
www.ifba.edu.br
PONTONET - DGTI - IFBA
Ciência da Computação UFBA
Registered Linux user #465914


On Sat, May 22, 2010 at 3:13 PM, Amanda Waite
<amandarwaite@googlemail.com>wrote:

> Hi Bruno,
>
> I've done lots of testing with Olio Rails with Lighttpd and FCGI. It works
> well once you have everything setup. The error messages you've posted
> suggest that the fastcgi backends aren't running or that they are crashing
> on startup. Are you starting the backends manually or is lighttpd starting
> them for you? Is there anything in the Olio application log files?
>
> One of the biggest issues with the backends is setting up image_science
> ruby_inline to work correctly, I blogged about this here:
> http://blogs.sun.com/mandy/category/Lighttpd
>
> Amanda
>
> 2010/5/22 Bruno Guimarães Sousa <brgsousa@gmail.com>
>
> Hi !
>> Did anyone get olio (rails) working with FCGI?
>>
>> Trying to deploy Olio with lighttpd + ruby 1.8.7 + ruby-fcgi and had no
>> success yet.
>> dispatch.fcgi file is correctly placed and has execution permission.
>>
>> I'm getting *500 - Internal Server Error*
>>
>> LOGS:
>> 2010-05-22 11:32:38: (mod_fastcgi.c.1734) connect failed: Connection
>> refused on unix:/tmp/ruby-rails.socket-4
>> 2010-05-22 11:32:38: (mod_fastcgi.c.3037) backend died; we'll disable it
>> for 1 seconds and send the request to another backend instead: reconnects: 0
>> load: 1
>> 2010-05-22 11:32:39: (mod_fastcgi.c.2582) unexpected end-of-file (perhaps
>> the fastcgi process died): pid: 29184 socket: unix:/tmp/ruby-rails.socket-4
>> 2010-05-22 11:32:39: (mod_fastcgi.c.3367) response not received, request
>> sent: 938 on socket: unix:/tmp/ruby-rails.socket-4 for /dispatch.fcgi?,
>> closing connection
>>
>>
>> The same configuration with another rails app, it DID work.
>>
>> --
>> Bruno Guimarães Sousa
>> www.ifba.edu.br
>> PONTONET - DGTI - IFBA
>> Ciência da Computação UFBA
>> Registered Linux user #465914
>>
>
>

Mime
View raw message