incubator-olio-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shanti Subramanyam <shanti.subraman...@gmail.com>
Subject Re: undefined function get() - what is the problem?
Date Tue, 09 Feb 2010 21:34:20 GMT
You really shouldn't have to build PHP yourself - it's fairly complex.
Unfortunately, we only run on Solaris so I don't have a version of php to
point you at. May be someone else on the list can ?
Or you should be able to google around and find a rpm somewhere.

Shanti

On Tue, Feb 9, 2010 at 10:26 AM, Eric Caspole <eric.caspole@amd.com> wrote:

> If you are building PHP for yourself, could you scrape your configure line
> and send it to me? I am running on CentOS and I would like to be able to
> build it all but I am not opposed to sucking in something by yum if it saves
> me spinning wheels. I am using PHP 5.3.1.
>
> I am narrowing in on most of these problems, thanks for your help.
> Eric
>
>
>
> On Feb 9, 2010, at 10:18 AM, Shanti Subramanyam wrote:
>
>  If you look at the code and line# it is complaining about, you will see
>> that this is a database call. We use pdo_mysql extension for connecting to
>> mysql. I don't recall if PHP has this by default (the easiest way to check
>> is to execute a script that has  <?php phpinfo(); ?> in it.
>>
>> Shanti
>>
>> On Mon, Feb 8, 2010 at 2:59 PM, Eric Caspole <eric.caspole@amd.com>
>> wrote:
>> Hello Olio experts,
>>
>> I am setting up a PHP test bed from scratch using the instructions in the
>> repository at olio/docs/php_setup.html, using the 0.2 tag code. I am pretty
>> new to PHP but I am generally familiar with setting up and installing
>> several different php extensions.
>>
>> My setup is basically working, seeing the maps and events and all that,
>> except for trouble getting the user picture to upload when I click update in
>> the user editor page. I assume I have some mistake in my PHP configuration.
>> After hitting update, the addPersonResult page comes back blank with this
>> error in the apache error log:
>>
>>
>> [Mon Feb 08 13:33:54 2010] [error] [client 163.181.250.55] PHP Fatal
>> error:  Call to undefined function get() in
>> /usr/local/apache2/htdocs/oliophp/public_html/addPersonResult.php on line
>> 109, referer: http://10.236.44.126/addPerson.php?username=ecaspole
>>
>>
>> I have configured my PHP as
>>
>>  ./configure --with-pdo-mysql
>> --with-curl=/home/ecaspole/views/php/php-5.3.1/ext/curl
>>  --with-apxs2=/usr/local/apache2/bin/apxs   --with-gd --enable-memcache
>> --with-jpeg-dir=/usr/lib
>>
>> Is there anything missing or wrong with this? What else could it be?
>> Thanks for any advice,
>> Eric
>>
>>
>>
>>
>
>

Mime
View raw message