incubator-npanday-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Kolotyluk <eric.koloty...@gmail.com>
Subject Re: NPanday Exception
Date Thu, 17 Mar 2011 05:25:57 GMT
Yes, I used the msi for installation.

So far VS 2005 seems to work, but I am an NPanday newbie. I'm still a 
Maven newbie for that matter :-)

I don't have VS 2008 so I cannot test that.

When I used the Windows Control Panel to uninstall NPanday, I could not 
find the addin afterward, or anything else related to the existence of 
NPanday.

Do you mean: are all of the assemblies in the GAC after installing NPanday?

I did my best to set up the appropriate environment variables including 
the PATH, but that is something I could double-check.

I am not sure what you mean by: There are intermittent with respect to 
the orders of the frameworks.

Cheers, Eric


On 2011-03-16 5:31 PM, Josimpson Ocaba wrote:
> Hi Eric,
>
> Trying to clear things up for my understanding. You used the msi right 
> and NPanday is working fine for VS2005 & VS2008. On your uninstall of 
> npanday did the addin remain? Also are all of the microsoft assemblies 
> already installed in the GAC?
>
> Did you also update your Path Environment as mentioned in the docs? 
> There are intermittent with respect to the orders of the frameworks.
>
> Thanks,
>
> --
> Joe Ocaba
>
> ----- Original Message -----
> From: "Eric Kolotyluk" <eric.kolotyluk@gmail.com>
> To: "Brett Porter" <brett@apache.org>
> Cc: npanday-users@incubator.apache.org
> Sent: Thursday, March 17, 2011 7:09:49 AM
> Subject: Re: NPanday Exception
>
> So I uninstalled and reinstalled NPanday, but I have the same problem with
> VS 2010 - so it seems to be 2010 related.
>
> The plugin seems to work for VS 2005, so I'll experiment with that. In the
> end I really need this to work in VS 2010 as that is our development
> environment.
>
> I don't have VS 2008.
>
> Cheers, Eric
>
> On Mon, Mar 14, 2011 at 4:32 PM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
>
> > The problem is that the wizard doesn't install some things in the 
> GAC yet,
> > making the redundant Maven command necessary. What failure did you 
> get from
> > that?
> >
> > On 15/03/2011, at 10:14 AM, Eric Kolotyluk wrote:
> >
> > That's the funny thing, I have never installed NPanday before - this was
> > the first time.
> >
> > One thing that is confusing is the Install Wizard vs the mvn 
> install. I ran
> > the wizard first, but then I tried the mvn install as the 
> instructions are
> > not all that clear. The mvn install failed anyway, is that what 
> could have
> > screwed things up?
> >
> > Cheers, Eric
> >
> > On Mon, Mar 14, 2011 at 2:33 PM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
> >
> >> It sounds like you had an old version installed beforehand. We should
> >> handle this better, so feel free to file a bug. However, to get it 
> working I
> >> suggest you follow the uninstall instructions on the web site (make 
> sure
> >> everything is removed, particularly the AddIn file in your documents
> >> folder), make sure it does not appear in VS and then try installing 
> again.
> >>
> >> On 15/03/2011, at 1:57 AM, Eric Kolotyluk wrote:
> >>
> >> > After running the NPanday installation wizard, when I start VS 2010 I
> >> get the following message (see attached)
> >> >
> >> > Exception adding NPanday to the tools m...
> >> > A command with that name already exists.
> >> >
> >> > NPanday shows up in the Tools menu, but it does nothing when I 
> click it,
> >> and then the menu item goes disabled.
> >> >
> >> > Does anyone know how to fix this?
> >> >
> >> > Cheers, Eric
> >> >
> >> >
> >>
> >> --
> >> Brett Porter
> >> brett@apache.org
> >> http://brettporter.wordpress.com/
> >> http://au.linkedin.com/in/brettporter
> >>
> >>
> >>
> >>
> >>
> >
> > --
> > Brett Porter
> > brett@apache.org
> > http://brettporter.wordpress.com/
> > http://au.linkedin.com/in/brettporter
> >
> >
> >
> >
> >


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message