incubator-libcloud mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Paul Querna (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [libcloud] [jira] Commented: (LIBCLOUD-40) Different drivers use different types for Node.id
Date Mon, 28 Jun 2010 18:03:51 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/LIBCLOUD-40?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12883233#action_12883233
] 

Paul Querna commented on LIBCLOUD-40:
-------------------------------------

Most definitely agree on this, if anyone has time to scrub a few drivers and fix them up,
I really want to fix this for 0.4

> Different drivers use different types for Node.id
> -------------------------------------------------
>
>                 Key: LIBCLOUD-40
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LIBCLOUD-40
>             Project: Libcloud
>          Issue Type: Bug
>          Components: Core
>    Affects Versions: 0.3.0
>         Environment: Any
>            Reporter: Steve Steiner
>
> The type of the 'id' field is different (<str> for rackspace, <int> for linode)
on Nodes returned from the list_images() call.
> I posted this to the mailing list and apparently there is not a standard type for 'id'
across drivers.  
> The unit tests seem to initialize nodes with integer 'id' as well.
> They should all use the same type for the id field -- presumably string since there are
providers that use strings that cannot be converted to ints.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message