incubator-kalumet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dietz, Randall" <rand...@dietz.id.au>
Subject Problem running Kalumet console
Date Sat, 13 Dec 2014 21:22:55 GMT
Hi all,

I am interested in contributing, so have checked out and built (i.e. - mvn
install) Kalumet.

But when I deploy apache-kalumet.war to Tomcat, I get a web page consisting
of only 2 slashes (i.e. - "//") on my Firefox browser. If I view the page
source, I have:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html
xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
 <head>
  <title>  </title>
  <style type="text/css">  </style>
  <meta content="NextApp Echo v2.1.1" name="generator"/>
  <script src="/apache%2Dkalumet/?serviceId=Echo.ClientEngine"
type="text/javascript">  </script>
 </head>
 <body onload="EchoClientEngine.init('/apache%2Dkalumet/', true);"
style="position:absolute;font-family:verdana, arial, helvetica,
sans-serif;font-size:10pt;height:100%;width:100%;padding:0px;margin:0px;overflow:hidden;">
  <form action="#" id="c_root" onsubmit="return false;"
style="padding:0px;margin:0px;">
   <div id="loadstatus">//</div>
  </form>
 </body>
</html>

I assume I should see the login screen, which implies something not running
correctly with echo2, but I am struggling to find what I've done wrong.

I am running Ubuntu 14.04 and installed Tomcat through apt-get.  Kalumet
was deployed through the Tomcat admin console.

Any ideas?

Thanks -- Randall

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message