incubator-kalumet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dietz, Randall" <rand...@dietz.id.au>
Subject Re: Problem running Kalumet console
Date Sat, 13 Dec 2014 22:46:53 GMT
Thanks JB

I've been through the code and have a rough idea how it's put together,
although it's still a bit unclear what all the features are and how it's
meant to work. But... I'll work it out (and document it if that helps).

So have a think about where it would be a good place for me to start.

Seeyers -- Randall
On 14/12/2014 8:23 AM, "Jean-Baptiste Onofré" <jb@nanthrax.net> wrote:

> Hi Randall,
>
> let me take a look, it's probably a minor mistake in the config (during
> init of the servlet).
>
> I keep you posted tomorrow.
>
> Regards
> JB
>
> On 12/13/2014 10:22 PM, Dietz, Randall wrote:
>
>> Hi all,
>>
>> I am interested in contributing, so have checked out and built (i.e. - mvn
>> install) Kalumet.
>>
>> But when I deploy apache-kalumet.war to Tomcat, I get a web page
>> consisting
>> of only 2 slashes (i.e. - "//") on my Firefox browser. If I view the page
>> source, I have:
>>
>> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
>> "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html
>> xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
>>   <head>
>>    <title>  </title>
>>    <style type="text/css">  </style>
>>    <meta content="NextApp Echo v2.1.1" name="generator"/>
>>    <script src="/apache%2Dkalumet/?serviceId=Echo.ClientEngine"
>> type="text/javascript">  </script>
>>   </head>
>>   <body onload="EchoClientEngine.init('/apache%2Dkalumet/', true);"
>> style="position:absolute;font-family:verdana, arial, helvetica,
>> sans-serif;font-size:10pt;height:100%;width:100%;padding:0px;margin:0px;
>> overflow:hidden;">
>>    <form action="#" id="c_root" onsubmit="return false;"
>> style="padding:0px;margin:0px;">
>>     <div id="loadstatus">//</div>
>>    </form>
>>   </body>
>> </html>
>>
>> I assume I should see the login screen, which implies something not
>> running
>> correctly with echo2, but I am struggling to find what I've done wrong.
>>
>> I am running Ubuntu 14.04 and installed Tomcat through apt-get.  Kalumet
>> was deployed through the Tomcat admin console.
>>
>> Any ideas?
>>
>> Thanks -- Randall
>>
>>
> --
> Jean-Baptiste Onofré
> jbonofre@apache.org
> http://blog.nanthrax.net
> Talend - http://www.talend.com
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message