incubator-jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dirk Frederickx <dirk.frederi...@gmail.com>
Subject Re: Quick search has stopped working
Date Sun, 24 Feb 2013 09:37:31 GMT
Dave,


You may want to delete the lucene indexes, and restart jspwiki. (so it will
build new search indexes)



dirk




On Sun, Feb 24, 2013 at 8:54 AM, Dave Koelmeyer <
dave.koelmeyer@davekoelmeyer.co.nz> wrote:

> On 24/02/13 11:32 AM, Dirk Frederickx wrote:
>
>> Dave,
>>
>> Can you check the javascript console of the browser ?  ( in chrome,  Tools
>> => Javascript Console)
>>
>> So you can identify if this is a browser/js issue (eg javascript routines
>> not loaded?)   or server issue (eg no response on the ajax search queries)
>>
>>
>> dirk
>>
>
> Hi Dirk,
>
> Thanks for the reply. I've checked with a variety of browsers and no
> JavaScript errors are logged to the web console at all.
>
> Strangely, I've noticed I do actually receive search results for some
> queries - but at maximum only four total (where as in the very recent past
> I've had over a dozen for the same search query). I thought perhaps this
> might be a cache memory issue, and reading through the docs I see that it's
> best to have the jspwiki.workDir value explicitly set in jspwiki.properties
> ("The working directory is used to cache things like Lucene search") - I've
> done this and restarted the app server but with no change in behaviour.
>
> Could this behaviour be related to the size of my wiki? It has probably
> several hundred entries at present and in total the content size is 170MB.
> If anything has changed it's been the content uploaded to the wiki, and not
> anything else to my knowledge.
>
>
> Cheers,
> Dave
>
> --
> Dave Koelmeyer
> http://blog.davekoelmeyer.co.**nz <http://blog.davekoelmeyer.co.nz>
>
>
>
>  Hi All,
>>>
>>> Yesterday it worked, today it has stopped working. When typing in a
>>> keyword in my JSPWiki search bar, I would usually have dozens of search
>>> hits returned dynamically. This has stopped working altogether, and
>>> nothing
>>> is returned dynamically. I was using JSPWiki 2.8.3, upgrading to 2.9.0
>>> hasn't changed the behaviour (has fixed a couple of other bugs though
>>> which
>>> is lovely). I'm using GlassFish 3.1.2.2 with JDK 6 update 37, all on
>>> OpenIndiana oi_151a7.
>>>
>>> Any pointers to what might have gone wrong here?
>>>
>>> Cheers,
>>> Dave
>>>
>>> --
>>> Dave Koelmeyer
>>> http://blog.davekoelmeyer.co.****nz <http://blog.davekoelmeyer.co.**nz<http://blog.davekoelmeyer.co.nz>
>>> >
>>>
>>>
>>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message