incubator-jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Janne Jalkanen <janne.jalka...@ecyrd.com>
Subject Re: Login works with Chrome but not IE7?
Date Thu, 28 May 2009 06:56:16 GMT

Wow!  Thanks for the update, that would've been pretty much impossible  
to find!

Does IE8 have the same problem still?

/Janne

On 28 May 2009, at 09:42, David Buntin wrote:

> For the archive...
>
> IE7 cannot properly manage cookies and browser sessions are broken  
> when the
> web domain name includes an underscore. Read the following for more  
> info on
> this bug:
> http://blogs.creative-jar.com/post/Session-Cookies---Bug-in-IE7.aspx
>
> In my case, I was using an internal WinXP machine with a computer  
> name that
> contains an underscore as my JSPWiki server. The underscore in the  
> JSPWiki
> URL exposed this bug in IE7. I solved the problem by renaming the  
> computer.
>
> Thanks for your help,
> David
>
>
> -----Original Message-----
> From: David Buntin [mailto:dbuntin@econtrols.com]
> Sent: Wednesday, May 27, 2009 9:57 AM
> To: 'jspwiki-user@incubator.apache.org'
> Subject: RE: Login works with Chrome but not IE7?
>
> Dirk, if IE7 works for you on jspwiki.org, then there is an issue  
> with my
> instance. Do you have any suggestion for how I might debug the IE7  
> problem
> that I'm having on my instance of JSPWiki?
>
> Thanks,
> David
> -----Original Message-----
> From: Dirk Frederickx [mailto:dirk.frederickx@gmail.com]
> Sent: Tuesday, May 26, 2009 12:19 PM
> To: jspwiki-user@incubator.apache.org
> Subject: Re: Login works with Chrome but not IE7?
>
> Yep. I did a few tests myself, and I am perfectly able to login  
> using IE7.
> (using jspwiki.org)I did notice a problem with the UserPref screen  
> during my
> login tests. (JSPWIKI-561)
>
> But  I did notice that the login form does not show error messages  
> when
> submitted under IE7.  So problably something is going wrong during the
> submit.
> Strange we didn't notice this before...
>
> More testing needed ;-)
>
>
> dirk
>
>
> On Tue, May 26, 2009 at 3:45 PM, David Buntin  
> <dbuntin@econtrols.com> wrote:
>
>> Thanks Dirk. I checked "Java logging enabled" in IE7 advanced  
>> options and
>> then looked for a javalog.txt file in the Windows/Java directory.  
>> No file
>> was generated. Assuming I have done the correct thing, this seems  
>> to mean
>> that no javascript errors are occurring. Am I correct?
>>
>> David
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Dirk Frederickx [mailto:dirk.frederickx@gmail.com]
>> Sent: Monday, May 25, 2009 2:52 PM
>> To: jspwiki-user@incubator.apache.org
>> Subject: Re: Login works with Chrome but not IE7?
>>
>> David,
>>
>> As this seems to be a browser/IE7 specific issues, may it could be
>> javascript related.
>> Can you check if there is a js error when submitting the login page.
>>
>>
>> In IE, you can set the option to catch all javascript error and get  
>> some
>> error info. That would be very useful.
>>
>>
>>
>> dirk
>>
>>
>> On Mon, May 25, 2009 at 8:25 PM, Janne Jalkanen
>> <janne.jalkanen@ecyrd.com>wrote:
>>
>>>
>>> Andrew, Dirk, any ideas?
>>>
>>> /Janne
>>>
>>>
>>> On 25 May 2009, at 19:45, David Buntin wrote:
>>>
>>> Thanks for helping. I tried 2.8.2 with no luck. IE7 still constantly
>>>> redirects to the login page. Any other suggestions?
>>>>
>>>> David
>>>> -----Original Message-----
>>>> From: Janne Jalkanen [mailto:janne.jalkanen@ecyrd.com]
>>>> Sent: Saturday, May 23, 2009 4:35 AM
>>>> To: jspwiki-user@incubator.apache.org
>>>> Subject: Re: Login works with Chrome but not IE7?
>>>>
>>>>
>>>> Could you try 2.8.2, please? There were some changes made into the
>>>> login process after 2.8.1, so those might
>>>> be helping you.
>>>>
>>>> (Aside from that, congrats on being the first Chrome user to come  
>>>> out
>>>> of the closet on this mailing list ;-)
>>>>
>>>> /Janne
>>>>
>>>> On 23 May 2009, at 01:23, David Buntin wrote:
>>>>
>>>> I have successfully deployed JSPWiki 2.8.1 in Tomcat5.5 and
>>>>> Apache2.2 on a
>>>>> WinXP machine. When using Google's Chrome, a proper login attempt
>>>>> results
>>>>> correctly in a redirect to the main page. With IE7, a proper login
>>>>> attempt
>>>>> re-directs back to the login page.
>>>>>
>>>>> We use JSPWiki as a common internal-use-only scratchpad within our
>>>>> small
>>>>> company. We only want known folks using the wiki. I've configured
>>>>> security
>>>>> to restrict any anonymous or asserted user to the login page only.
>>>>> Furthermore, anonymous and asserted users cannot create an  
>>>>> account. I
>>>>> control access to the wiki via manual edits to the  
>>>>> userdatabase.xml
>>>>> file.
>>>>> Here are the jspwiki.policy entries:
>>>>>
>>>>> grant principal com.ecyrd.jspwiki.auth.authorize.Role "All" {
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.WikiPermission  
>>>>> "*",
>>>>> "login";
>>>>> };
>>>>> grant principal com.ecyrd.jspwiki.auth.authorize.Role  
>>>>> "Anonymous" {
>>>>> };
>>>>> grant principal com.ecyrd.jspwiki.auth.authorize.Role "Asserted" {
>>>>> };
>>>>> grant principal com.ecyrd.jspwiki.auth.authorize.Role
>>>>> "Authenticated" {
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.PagePermission
>>>>> "*:*",
>>>>> "view";
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.WikiPermission  
>>>>> "*",
>>>>> "editPreferences";
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.WikiPermission  
>>>>> "*",
>>>>> "editProfile";
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.PagePermission
>>>>> "*:*",
>>>>> "modify,rename";
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.GroupPermission
>>>>> "*:*",
>>>>> "view";
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.GroupPermission
>>>>> "*:<groupmember>", "edit";
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.WikiPermission  
>>>>> "*",
>>>>> "createPages,createGroups";
>>>>> };
>>>>> grant principal com.ecyrd.jspwiki.auth.GroupPrincipal "Admin" {
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.AllPermission "*";
>>>>> };
>>>>> grant principal com.ecyrd.jspwiki.auth.authorize.Role "Admin" {
>>>>>   permission com.ecyrd.jspwiki.auth.permissions.AllPermission "*";
>>>>> };
>>>>>
>>>>> Is there a solution to my IE7 login problem?
>>>>>
>>>>> Thanks in advance,
>>>>> David
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message