incubator-jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bob Paige <bobpa...@gmail.com>
Subject Re: thumbnails and presentations
Date Tue, 17 Feb 2009 16:22:17 GMT
I usually use FF, but I just tested your presentation with IE and it works
just as well.

Interestingly, the thumbnails work for me under IE (in that they are
clickable) but not in FF.

Sounds like another CSS difference between IE and FF *sigh*

-- 
Bobman

On Tue, Feb 17, 2009 at 11:13 AM, <Louis.Masters@log-net.com> wrote:

> Are you on IE or FF?
>
> Bob Paige <bobpaige@gmail.com> wrote on 02/17/2009 10:51:58 AM:
>
> > Just to confirm; you are saying you only see the list of slides (the
> page
> > preview), you don't see the full-screen slides? Passing
> "autostart='yes'"
> > should have it start to full-screen, so I'm puzzled.
> >
> > One other thing to try: In the page preview, can you select a slide from
> the
> > dropdown menu that lists all the slides? That should also put you in
> > 'presentation' mode. If not, perhaps there is a problem with the s5.js,
> > s5.css, or prototype.js files.
> >
> > Just to confirm the placement of the relevant files (where 'root' is the
> > root of the web app):
> >
> > root/WE-INF/lib/s5.jar
> > root/scripts/s5.js
> > root/scripts/s5.css
> > root/scripts/prototype.js
> >
> > --
> > Bobman
> >
> > On Tue, Feb 17, 2009 at 8:52 AM, <Louis.Masters@log-net.com> wrote:
> >
> > > Bob:
> > >
> > > OK, it does seem to work, but only in the page preview.  When I
> actually
> > > save the page, it is not a presentation.  My code is below - am I
> missing
> > > something?
> > >
> > >
> > > [{brushed.jspwiki.s5plugin.S5 header='%%(text-align:right;)DRAFT%%'
> > >       footer='LCM &bull; 2009-01-01 \\\\ TESTING'
> > >       autostart='yes'
> > >  }]
> > >
> > > %%slide
> > > %%title-slide
> > > !!! Main Title
> > > !! Sub Title
> > > ! Louis Masters
> > > Test slideshow
> > > %%
> > > %%
> > >
> > > %%slide
> > > !!! First Slide
> > > * bullet one
> > > * bullet two
> > > %%
> > > %%slide
> > > !!! Second Slide
> > > * bullet one
> > > * bullet two
> > > %%
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > Thanks,
> > > Lou
> > >
> > >
> > > Bob Paige <bobpaige@gmail.com> wrote on 02/13/2009 09:58:36 AM:
> > >
> > > > I'm running 2.6.3.
> > > >
> > > > To make it work I do the following:
> > > >
> > > > 1. copy the s5.jar file to JSPWiki's lib directory
> > > > 2. copy the s5.js, s5.css, an dprototype.js files that come with the
> > > plugin
> > > > to the scripts directory
> > > > 3. add "brushed.jspwiki.s5plugin" to the jspwiki.plugin.searchPath
> > > property
> > > >
> > > > though I see I fully-qualified the plugin. I just confirmed it works
> > > without
> > > > fully-qualifying it (since it is in the plugin searchpath).
> > > >
> > > > --
> > > > Bobman
> > > >
> > > > On Fri, Feb 13, 2009 at 9:54 AM, <Louis.Masters@log-net.com> wrote:
> > > >
> > > > > Bob:
> > > > >
> > > > > How did you get this plugin to work?  What version of the wiki are
> you
> > > > > running?  I thought this plugin only worked with version 2.3?
> > > > >
> > > > > -Lou
> > > > >
> > > > > Bob Paige <bobpaige@gmail.com> wrote on 02/13/2009 09:24:27
AM:
> > > > >
> > > > > > I have the S5 presentation plugin and am trying to incorporate
> > > thumbnail
> > > > > > images with it.
> > > > > >
> > > > > > My goal with the thumbnails was to display a small version of
> the
> > > image
> > > > > that
> > > > > > the user could click on to see the full size image in a separate
> > > window.
> > > > > I
> > > > > > accomplished this with the following:
> > > > > >
> > > > > > [{Image src='img.jpg' width='200'
> link='attach/{$pagename}/img.jpg'
> > > > > > target='_blank'}]
> > > > > >
> > > > > > where 'img.jpg' is the name of the image attached to the current
> > > page.
> > > > > Note
> > > > > > the "attach/{$pagename}" part in the link argument; JSPWiki
puts
> in
> > > the
> > > > > > current page name so the link works.
> > > > > >
> > > > > > So this works great. But when I put it in an S5 presentation
> page,
> > > > > clicking
> > > > > > on the link has no effect. The pointer changes as you would
> expect
> > > when
> > > > > you
> > > > > > mouse over a link, but clicking does nothing. When I'm looking
> at
> > > the
> > > > > list
> > > > > > view of the presentation the links work fine; they just don't
> work
> > > when
> > > > > > displaying the presentation.
> > > > > >
> > > > > > Sample presentation:
> > > > > >
> > > > > > [{brushed.jspwiki.s5plugin.S5 autostart='yes' header='...'
> > > footer='...'
> > > > > > style='...' }]
> > > > > > %%slide
> > > > > > !!! <title>
> > > > > > * some slide bullet
> > > > > > * another slide bullet
> > > > > > [{Image src='img.jpg' width='200'
> link='attach/{$pagename}/img.jpg'
> > > > > > target='_blank'}]
> > > > > > ...
> > > > > > %%
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > Any idea why links don't work within a presentation?
> > > > > >
> > > > > > --
> > > > > > Bobman
> > > > >
> > >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message