incubator-jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Louis.Mast...@log-net.com
Subject Re: thumbnails and presentations
Date Fri, 13 Feb 2009 14:54:20 GMT
Bob:

How did you get this plugin to work?  What version of the wiki are you 
running?  I thought this plugin only worked with version 2.3?

-Lou

Bob Paige <bobpaige@gmail.com> wrote on 02/13/2009 09:24:27 AM:

> I have the S5 presentation plugin and am trying to incorporate thumbnail
> images with it.
> 
> My goal with the thumbnails was to display a small version of the image 
that
> the user could click on to see the full size image in a separate window. 
I
> accomplished this with the following:
> 
> [{Image src='img.jpg' width='200' link='attach/{$pagename}/img.jpg'
> target='_blank'}]
> 
> where 'img.jpg' is the name of the image attached to the current page. 
Note
> the "attach/{$pagename}" part in the link argument; JSPWiki puts in the
> current page name so the link works.
> 
> So this works great. But when I put it in an S5 presentation page, 
clicking
> on the link has no effect. The pointer changes as you would expect when 
you
> mouse over a link, but clicking does nothing. When I'm looking at the 
list
> view of the presentation the links work fine; they just don't work when
> displaying the presentation.
> 
> Sample presentation:
> 
> [{brushed.jspwiki.s5plugin.S5 autostart='yes' header='...'  footer='...'
> style='...' }]
> %%slide
> !!! <title>
> * some slide bullet
> * another slide bullet
> [{Image src='img.jpg' width='200' link='attach/{$pagename}/img.jpg'
> target='_blank'}]
> ...
> %%
> 
> 
> Any idea why links don't work within a presentation?
> 
> -- 
> Bobman

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message