incubator-jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From hsickel <herbert.sic...@banctec.de>
Subject Re: Group ACL's not working
Date Tue, 15 Jul 2008 13:12:51 GMT

Andrew,
I activated it because it didn´t work before. 
Is it possible I upload my .property and .policy file. Maybe I did some
configuration errors 
Herbert

Andrew Jaquith-2 wrote:
> 
> Herbert --
> 
> Are you using JSPWiki 2.6? If so, you do NOT need to set the  
> java.security.auth.login.config property -- the WEB-INF/jspwiki.jaas  
> policy file is loaded automatically.
> 
> Andrew
> 
> On Jul 15, 2008, at 8:07 AM, hsickel wrote:
> 
>>
>> Hello Florian,
>> I changed it, restrated the service  but it doesn´t help. I still  
>> have full
>> access to the page ..
>>
>> Florian Holeczek wrote:
>>>
>>> Hallo Herbert,
>>>
>>> don't know whether it has anything to do with your problem, but
>>> maybe...
>>> Just saw a typo I guess:
>>>
>>>> java.security.auth.login.config=D:\\Tools\\apache-tomcat-6.0.16\ 
>>>> \webapps\\WIKI-MAIL\\WEB-INF\\jspwiki.jass
>>>
>>> Is this file name correct? Shouldn't it be .jaas instead of .jass?
>>>
>>> Regards,
>>> Florian
>>>
>>>
>>>
>>
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Group-ACL%27s-not-working-tp5609244p18463413.html
>> Sent from the JspWiki - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Group-ACL%27s-not-working-tp5609244p18464938.html
Sent from the JspWiki - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message