incubator-jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From T E Reisler <...@ihear.com>
Subject Re: attachment client leads to provider failure
Date Fri, 27 Jun 2008 16:16:42 GMT
Well, I need more help. Please email me off-list if that is deemed
necessary. Thanks,
ter
On Thu, 2008-06-26 at 12:40 -0700, T E Reisler wrote:
> Thanks for the hint. No, I am not making a bot. But I understand your
> concern. Same concern when I finally expose the JSPwiki wiki I am
> building, which will have a webstart app that needs to save back.
> ter
> On Thu, 2008-06-26 at 22:18 +0300, Janne Jalkanen wrote:
> > > I am trying to write a http client that will login, attach, and  
> > > logout.
> > > I am having problems with the attach. It leads to a "Upload failed
> > > because the provider failed: Parent page does not exist (attachment:
> > > (unknown)). AFAIK, the client duplicates what my browser is doing.  
> > > I am
> > > giving the same parent page as the "page" parameter, but no dice. I
> > > assume that I can ignore the progressbar ajax part.
> > 
> > Hi!
> > 
> > Just as a warning, we don't guarantee that the process will stay the  
> > same between revisions.  In fact, we're actively changing it even  
> > between minor versions to throw off bots.
> > 
> > However, what you're probably not doing correct is that you are  
> > sending the form fields in the incorrect order.  Please check  
> > carefully that the order that you're sending the fields is exactly  
> > the same as with the regular process.
> > 
> > /Janne
> 


Mime
View raw message