incubator-jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Florian Holeczek <flor...@holeczek.de>
Subject Re: Problem starting JSPWiki over Windows XP
Date Tue, 08 Apr 2008 11:46:46 GMT
Hi Alberto,

nothing in there!

Regards,
 Florian

Urspr√ľngliche Nachricht vom 08.04.2008 um 13:36:
>  

> -----Mensaje original-----
> De: ALBERTO MARTINEZ 
> Enviado el: martes, 08 de abril de 2008 13:31
> Para: 'jspwiki-user@incubator.apache.org'
> Asunto: RE: Problem starting JSPWiki over Windows XP

>  I resend it with the log archived in a .RAR. I hope you can read it now.

> Thank you very much,
> Alberto

> -----Mensaje original-----
> De: ALBERTO MARTINEZ
> Enviado el: martes, 08 de abril de 2008 12:15
> Para: 'jspwiki-user@incubator.apache.org'
> Asunto: Problem starting JSPWiki over Windows XP

> Hello all,

> This is my first mail to the list. I hope you can forgive me if do
> anything wrong in my explanation, but I'm very hurry to get a
> solution. Let me explain my problem:

> -Yesterday, my JSPWiki installation was working fine, as everyday
> since installation (3 weeks ago). I haven't touched anything in the
> server since installation and initial configuration, but today it
> doesn't work. The pages cannot be opened, it seems that the server
> is not running. Well, trying to check it, I have seen that the
> server is up and running (I'm using Xampp with Tomcat plugin and it
> worked fine since the first day), I also can access the server
> through Samba and it answers to the pings I send him.
> Having a look at the Tomcat logs, I see that there are some
> extrange errors, and I have tried to search in Google about them,
> and cannot find useful information.

> Maybe this problem has happened to anybody that can help me. I
> attach the log file, maybe reading it someboby can tell me what happens to my server
:(

> Thank you very much,
> Alberto

Mime
View raw message