incubator-jspwiki-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bruno Peeters (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (JSPWIKI-490) image preview impossible if image name contains special characters
Date Tue, 03 Feb 2009 12:36:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/JSPWIKI-490?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12669939#action_12669939
] 

Bruno Peeters commented on JSPWIKI-490:
---------------------------------------

Character Encoding  is UTF-8 

Our production version of JSPWiki is still 2.2.33, running on Tomcat 5.0.25 on AIX.
Uploading an image called pm²logo.gif  and visualising it is no problem. Image preview is
not possible in version 2.2.33.

We have a test installation of JSPWiki 2.8.1 on Websphere on AIX
Uploading an image called pm²logo.gif  and visualising it is no problem, the image preview
is not working correctly, as reported above.

We have another test installation of JSPWiki 2.8.1 on Tomcat 5.5.26 on Windows 2000
Visualising the image called pm²logo.gif  is not possible, see error message below.

HTTP Status 404 - Attachment 'Test grafiekenPmÂLogo.gif', version -1 does not exist.
--------------------------------------------------------------------------------
type Status report
message Attachment 'Test grafiekenPmÂLogo.gif', version -1 does not exist.
description The requested resource (Attachment 'Test grafiekenPmÂLogo.gif', version -1 does
not exist.) is not available.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache Tomcat/5.5.26

> image preview impossible if image name contains special characters
> ------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: JSPWIKI-490
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/JSPWIKI-490
>             Project: JSPWiki
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.8.1
>            Reporter: Bruno Peeters
>            Assignee: Dirk Frederickx
>
> We uploaded an image called pm²logo.gif to one of our wiki pages. Clicking on the image
link for the attachment page gave a correct image. Embedding this image on a wiki page was
also ok : [pm²logo.gif].
> Visualing this image with the image preview on the attachment page (by clicking on the
>> sign) resulted in an image not being shown. 
> If we changed the "²" in the filename to another character, eg "2", the image preview
behaves correctly. This lead us in supposing that the image preview could have a problem with
special characters in the file name.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message