incubator-jspwiki-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "denis queffeulou (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (JSPWIKI-278) Bad Code display (pre) when using a search link
Date Fri, 23 May 2008 09:58:00 GMT
Bad Code display (pre) when using a search link
-----------------------------------------------

                 Key: JSPWIKI-278
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/JSPWIKI-278
             Project: JSPWiki
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 2.6.0
         Environment: server linux fedora, Tomcat 6
Client Browser Firefox 2.0.14, Opera 9.27 on Ubuntu 7.10, or Windows XP with IE
            Reporter: denis queffeulou


I make a search with "img" for example
I clic on a search result link (a page link) (not in the Ajax window)
If the page contains {{{ }}} code with XML content, only the "img" tags are showed, the other
code is not displayed. The "img" is highlighted.

If I access the same page from a wiki link, all is OK.
If I replay the search result link HTTP request without the "Referer" HTTP header, all is
OK.
If I use a link from the Ajax search window, all is OK.

I tested also the 2.6.2 with the same problem.
I'm using prettify on the {{{ }}} code but the same problem exists without prettify.

As the HTML code is the same between a page KO and a page OK, I'm suspecting some CSS problem,
perhaps caused by the search highlighting feature since it's the main difference between a
page displayed from a wiki link and the same displayed from a search result link.



-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message