incubator-jspwiki-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dirk Frederickx" <dirk.frederi...@gmail.com>
Subject Re: Integration question
Date Sat, 03 May 2008 07:18:06 GMT
Terry,

Try setting the user prefs by "Saving" some settings in a client
browser.  And then check whether the 'prefs' are set properly.
If this works, we may have a problem with the initialisation sequence
of the 'prefs' variable.


dirk

On Fri, May 2, 2008 at 11:32 PM, Janne Jalkanen
<Janne.Jalkanen@ecyrd.com> wrote:
>>        2008-05-02 16:34:56,406 [http-8080-Processor23] INFO SpamLog
>>        TC6:/TC6/Edit.jsp TC6:http://localhost:8080/TC6/Edit.jsp -
>>        REJECTED MissingHash IHTJDA 0:0:0:0:0:0:0:1 "TCMain" this is the
>>        page text I tried to edit:\r\n\r\nTerry22
>>
>> Is there a diagnostic procedure to check the JSTL data and see if it is
>> indeed getting initialized?
>
> Try turning off the SpamFilter (remove it from filters.xml).  If that helps,
> then check if you've modified your editor jsp (e.g. plain.jsp) and
> accidentally removed one of the necessary fields.
>
> Probably, however, this is again the EL just failing.
>
>> Also, I'm running a parallel 'clean' version of 2.6.2 and it works just
>> fine.  Since I'm using nearly all of the 2.6.2 modules in the version
>> I'm updating my application in, I have a hunch (but only a hunch) that
>> the problem is either in jspwiki.properties or some other externality.
>
> This really sounds like that for some reason your container is turning the
> EL off.  Try copying a pristine web.xml to your WEB-INF to make sure there
> are no typos.
>
> /Janne
>

Mime
View raw message