incubator-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Sebor <se...@roguewave.com>
Subject Re: missing posts in archives
Date Wed, 14 Mar 2007 17:57:53 GMT
Thanks! There is also the less severe problem with ezmlm stripping
attachments from some posts (see INFRA-1194). So far I haven't been
able to identify what causes them to be removed. Does anyone have
any ideas?

https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-1194

Martin

Justin Erenkrantz wrote:
> On 3/13/07, Martin Sebor <sebor@roguewave.com> wrote:
>> I'm wondering if anyone else has noticed the problem noted in
>> INFRA-1185 (https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-1185),
>> namely that not all posts appear in our browsable archives.
> 
> Weird.  I tossed the mod_mbox index for that month and recreated them.
> Those messages appear now.  Thanks for pointing this out!
> 
> As an aside, if it persists, we may switch away from SDBM to BDB.
> But, that'll mean a little bit of downtime for the archive as we
> recreate all of the indexes.
> 
> Finally, I'm very much against archives that allow people to spam via
> web pages.  Ugh!  -- justin
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: general-unsubscribe@incubator.apache.org
> For additional commands, e-mail: general-help@incubator.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: general-unsubscribe@incubator.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@incubator.apache.org


Mime
View raw message