incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik de Bruin <e...@ixsoftware.nl>
Subject Re: Falcon compiler(.tests) building
Date Sun, 18 Nov 2012 18:17:14 GMT
When running 'compiler.tests', this is a snippet of a failed test:

    [junit] Running
org.apache.flex.compiler.internal.tree.mxml.MXMLArrayNodeTests

    [junit] Tests run: 7, Failures: 0, Errors: 6, Time elapsed: 0.26 sec

    [junit] TEST
org.apache.flex.compiler.internal.tree.mxml.MXMLArrayNodeTests FAILED

Does that point to something I need to change before my local
environment is 'fit to test'?

EdB


On Sun, Nov 18, 2012 at 7:10 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl> wrote:
> I do see some warnings on the 'compiler' build:
>
> "[javac] /Users/erik/Documents/ApacheFlex/svn/apacheFlex-falcon/compiler/build.xml:415:
> warning: 'includeantruntime' was not set, defaulting to
> build.sysclasspath=last; set to false for repeatable builds"
>
> When I do a 'wipe' and build again, I see one specific warning (other
> than a couple of the above):
>
> "Warning: /Users/erik/Documents/ApacheFlex/svn/apacheFlex-sdk/ant/lib
> does not exist."
>
> Help?
>
> EdB
>
>
> On Sun, Nov 18, 2012 at 6:55 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl> wrote:
>> Hi,
>>
>> I have followed the various instructions and was able to successfully
>> build the Falcon compiler. Along the way I encountered several issues
>> that are not yet documented (I'm on OS X 10.8):
>>
>> - I needed to edit the 'build.xml' file on line 50, to point the
>> 'sdk.branch' property to the correct location of the SDK on my system;
>> - when trying to use the mxmlc on a project, I got 'permission
>> denied'. Setting the executable bit on the file corrected that;
>>
>> After that I was able to run from the command line and successfully
>> build "Hello.as", which ran fine in the standalone Flash debugger.
>>
>> So I proceed to get the projects 'compiler' and 'compiler.tests' to
>> work in in Eclipse. After importing them, I get a 'problem' on each
>> one:
>> - on 'compiler', I got a message about 'ANT_JAR', which after I
>> re-created that variable in the project build path and pointed it to
>> 'ant.jar' on my system, went away;
>> - on 'compiler.tests' I got "missing required library
>> 'lib/junit-4.10.jar'". Editing the entry in the 'build path/Libraries'
>> fixed that.
>>
>> I got 'build.xml' on 'compiler' working in Eclipse after adding:
>>
>> <property name="env.JFLEX_JAR"
>> value="/usr/share/java/jflex-1.4.3/lib/JFlex.jar"/>
>>
>> Then I ran 'build.xml' on 'compiler.tests' and that completed, but
>> with plenty of FAILED tests (which I guess is expected?).
>>
>> So, my environment seems to be set up. Now: how can I help?
>>
>> Note: I'm a noob on the topic of compilers, but I can copy-paste like
>> a Boss, so I'm sure you can use me ;-) Point me to the code and put me
>> to work!
>>
>> EdB
>>
>>
>>
>> --
>> Ix Multimedia Software
>>
>> Jan Luykenstraat 27
>> 3521 VB Utrecht
>>
>> T. 06-51952295
>> I. www.ixsoftware.nl
>
>
>
> --
> Ix Multimedia Software
>
> Jan Luykenstraat 27
> 3521 VB Utrecht
>
> T. 06-51952295
> I. www.ixsoftware.nl



-- 
Ix Multimedia Software

Jan Luykenstraat 27
3521 VB Utrecht

T. 06-51952295
I. www.ixsoftware.nl

Mime
View raw message