incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Schmalle <apa...@teotigraphix.com>
Subject Re: Falcon compiler(.tests) building
Date Sun, 18 Nov 2012 18:19:46 GMT
Yeah, that is not right, there is something failing in your setup.

Look at the stack traces of the errors.

Mike


Quoting Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl>:

> When running 'compiler.tests', this is a snippet of a failed test:
>
>     [junit] Running
> org.apache.flex.compiler.internal.tree.mxml.MXMLArrayNodeTests
>
>     [junit] Tests run: 7, Failures: 0, Errors: 6, Time elapsed: 0.26 sec
>
>     [junit] TEST
> org.apache.flex.compiler.internal.tree.mxml.MXMLArrayNodeTests FAILED
>
> Does that point to something I need to change before my local
> environment is 'fit to test'?
>
> EdB
>
>
> On Sun, Nov 18, 2012 at 7:10 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl> wrote:
>> I do see some warnings on the 'compiler' build:
>>
>> "[javac]  
>> /Users/erik/Documents/ApacheFlex/svn/apacheFlex-falcon/compiler/build.xml:415:
>> warning: 'includeantruntime' was not set, defaulting to
>> build.sysclasspath=last; set to false for repeatable builds"
>>
>> When I do a 'wipe' and build again, I see one specific warning (other
>> than a couple of the above):
>>
>> "Warning: /Users/erik/Documents/ApacheFlex/svn/apacheFlex-sdk/ant/lib
>> does not exist."
>>
>> Help?
>>
>> EdB
>>
>>
>> On Sun, Nov 18, 2012 at 6:55 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl> wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> I have followed the various instructions and was able to successfully
>>> build the Falcon compiler. Along the way I encountered several issues
>>> that are not yet documented (I'm on OS X 10.8):
>>>
>>> - I needed to edit the 'build.xml' file on line 50, to point the
>>> 'sdk.branch' property to the correct location of the SDK on my system;
>>> - when trying to use the mxmlc on a project, I got 'permission
>>> denied'. Setting the executable bit on the file corrected that;
>>>
>>> After that I was able to run from the command line and successfully
>>> build "Hello.as", which ran fine in the standalone Flash debugger.
>>>
>>> So I proceed to get the projects 'compiler' and 'compiler.tests' to
>>> work in in Eclipse. After importing them, I get a 'problem' on each
>>> one:
>>> - on 'compiler', I got a message about 'ANT_JAR', which after I
>>> re-created that variable in the project build path and pointed it to
>>> 'ant.jar' on my system, went away;
>>> - on 'compiler.tests' I got "missing required library
>>> 'lib/junit-4.10.jar'". Editing the entry in the 'build path/Libraries'
>>> fixed that.
>>>
>>> I got 'build.xml' on 'compiler' working in Eclipse after adding:
>>>
>>> <property name="env.JFLEX_JAR"
>>> value="/usr/share/java/jflex-1.4.3/lib/JFlex.jar"/>
>>>
>>> Then I ran 'build.xml' on 'compiler.tests' and that completed, but
>>> with plenty of FAILED tests (which I guess is expected?).
>>>
>>> So, my environment seems to be set up. Now: how can I help?
>>>
>>> Note: I'm a noob on the topic of compilers, but I can copy-paste like
>>> a Boss, so I'm sure you can use me ;-) Point me to the code and put me
>>> to work!
>>>
>>> EdB
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Ix Multimedia Software
>>>
>>> Jan Luykenstraat 27
>>> 3521 VB Utrecht
>>>
>>> T. 06-51952295
>>> I. www.ixsoftware.nl
>>
>>
>>
>> --
>> Ix Multimedia Software
>>
>> Jan Luykenstraat 27
>> 3521 VB Utrecht
>>
>> T. 06-51952295
>> I. www.ixsoftware.nl
>
>
>
> --
> Ix Multimedia Software
>
> Jan Luykenstraat 27
> 3521 VB Utrecht
>
> T. 06-51952295
> I. www.ixsoftware.nl
>

-- 
Michael Schmalle - Teoti Graphix, LLC
http://www.teotigraphix.com
http://blog.teotigraphix.com


Mime
View raw message