incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Om <bigosma...@gmail.com>
Subject Re: [DISCUSS] Release InstallApacheFlex 1.0 - RC7
Date Fri, 19 Oct 2012 17:59:37 GMT
As I said, I am not able to reproduce this issue on RC7 and it seems like
even Alex cannot.  I don't deny that this is a bug or that the patch will
fix it.  But there is not enough reason to invalidate this release
candidate which has overwhelming support in the community for a release.

Thanks,
Om

On Fri, Oct 19, 2012 at 10:51 AM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:

>
>
>
> On 10/19/12 10:39 AM, "Stefan Horochovec" <stefan.horochovec@gmail.com>
> wrote:
>
> > Alex
> >
> > I explained these questions in the first email. I did the previous tests
> on
> > a computer with en_US locale, everything worked perfectly.
> OK, I didn't retain everything from the thread.
> >
> > Yesterday I was checking the translations that were not ok, and make the
> > tests running the installer with the locale pt_BR. The installer detects
> my
> > default language and the error always occurs.
> >
> > I fix the problem and sent the code to fix at the same time that signed
> > up the bug in JIRA.
> Thanks for providing a patch.  It looks like a pretty safe change to me.
> >
> > Stefan Horochovec
> >
>
>
> --
> Alex Harui
> Flex SDK Team
> Adobe Systems, Inc.
> http://blogs.adobe.com/aharui
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message