incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carol Frampton <cfram...@adobe.com>
Subject Re: Getting Mustella to work.
Date Tue, 28 Aug 2012 15:12:51 GMT


On 8/28/12 9 :32AM, "Peter Ent" <pent@adobe.com> wrote:

>I just ran tests/components/Application (without -createImages) and
>received 274 (not 273!) passes. I will update the wiki this number.
>
>Personally, I find Mustella frustrating in that it gives me inconsistent
>passes and fails. You would think that each time you run it it would give
>you the same result. I don't know why it does not always do that and we
>need to figure this out. Alex might know or at least be able to explain
>the behavior.

If you are on the same platform, most of the time it is because of timing
diffs and poorly written or incorrectly written tests.  The test could be
waiting on the wrong event so it proceeds before it really should.  Or
rather than figuring out the right event to wait on it just has a pause
(which is generally not a good thing to do) and it might not be long
enough.

Carol

>
>--peter
>
>On 8/28/12 5:50 AM, "Carlos Rovira" <carlos.rovira@codeoscopic.com> wrote:
>
>>Hi Erik,
>>
>>just try the Applications folder with:
>>
>>./mini_run.sh -createImages tests/Application/
>>
>>[java] =====================================================
>>     [java]     Passes: 273
>>     [java]     Fails: 0
>>     [java] =====================================================
>>
>>I'm on Mac OSX 10.8.1, as you say there's a missing tess the 124... :?
>>(maybe in Exclussion list?)
>>
>>Maybe Peter could know something about it.
>>
>>But, what is clear is that this folder seems ok...
>>
>>
>>
>>2012/8/28 Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl>:
>>> Carlos,
>>>
>>>> you should try to rerun with -createImages flag. See if that helps
>>>
>>> I just did: I fetched a clean working copy of the develop branch of
>>> the SDK and ran "./mini_run.sh tests/Application -createImages"
>>>
>>> It now passes 273 tests... which is a bit more than the table on the
>>> Wiki suggests there should be (124). Weird, or just a whoopsie in the
>>> table?
>>>
>>> Should I run all test with "-createImages"? Or only the first time I
>>>run a test?
>>>
>>> EdB
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Ix Multimedia Software
>>>
>>> Jan Luykenstraat 27
>>> 3521 VB Utrecht
>>>
>>> T. 06-51952295
>>> I. www.ixsoftware.nl
>>
>>
>>
>>-- 
>>Carlos Rovira
>>Director de Tecnología
>>M: +34 607 22 60 05
>>F:  +34 912 35 57 77
>>CODEOSCOPIC S.A.
>>Avd. del General Perón, 32
>>Planta 10, Puertas P-Q
>>28020 Madrid
>


Mime
View raw message