incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicholas Kwiatkowski <nicho...@spoon.as>
Subject Re: building flex
Date Mon, 02 Jul 2012 11:48:50 GMT
Yeah, at the moment, the instructions I posted in March are way out of
date.  Following the README in the trunk should get you there.

-Nick

On Mon, Jul 2, 2012 at 5:53 AM, Alexandre Madurell <
alexandre.madurell.flex@gmail.com> wrote:

> Thanks Carol,
>
> I've skipped Nick's instructions, updated all code from the repository, run
> the build.xml within the trunk folder (not the one within the frameworks
> folder) with the env.properties set to my environment, both from IntelliJ
> IDEA and the command prompt. Both would give me the same BUILD FAILED
> message:
>
> http://imgur.com/ih3g3
>
> I've extracted the contents of the AdobeAIRSDK.zip manually, then run the
> build again. Here's the log in command prompt:
>
> http://imgur.com/4qwNT
>
> Looks like it's looking for the flash-integration.swc in the wrong place
> (it's missing the flash-integration folder between projects and libs).
>
> Should I change the build on my end?
>
> Cheers, and thanks for your intensive dedication!
> Alexandre
>
>
>
> On Thu, Jun 28, 2012 at 5:50 PM, Carol Frampton <cframpto@adobe.com>
> wrote:
>
> > I don't see an error log.  You should never need to use
> > build_framework.xml.  In the bin kit this is renamed to
> > frameworks/build.xml.  In the source kit you shouldn't use it.
> >
> > Carol
> >
> > On 6/28/12 11 :22AM, "Alexandre Madurell" <
> > alexandre.madurell.flex@gmail.com<mailto:
> alexandre.madurell.flex@gmail.com>>
> > wrote:
> >
> > I'm bumping into an error when running the build_framework as per Nick's
> > instructions:
> >
> > D:\IdeaProjects\ApacheFlexSDK\SDK\frameworks\build_framework.xml:592:
> > compc task failed.
> >
> > I'm attaching a snapshot of the error log.
> >
> > Any ideas? (no pun intended) :D
> >
> > Cheers,
> > Alexandre
> >
> >
> > On Tue, Apr 3, 2012 at 10:17 AM, Left Right <olegsivokon@gmail.com
> <mailto:
> > olegsivokon@gmail.com>> wrote:
> > It usually helps to post the error message you are getting. This way it
> is
> > easier to troubleshoot the exact problem you have.
> >
> > Best.
> >
> > Oleg
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message