incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexandre Madurell <alexandre.madurell.f...@gmail.com>
Subject Re: building flex
Date Mon, 02 Jul 2012 09:53:46 GMT
Thanks Carol,

I've skipped Nick's instructions, updated all code from the repository, run
the build.xml within the trunk folder (not the one within the frameworks
folder) with the env.properties set to my environment, both from IntelliJ
IDEA and the command prompt. Both would give me the same BUILD FAILED
message:

http://imgur.com/ih3g3

I've extracted the contents of the AdobeAIRSDK.zip manually, then run the
build again. Here's the log in command prompt:

http://imgur.com/4qwNT

Looks like it's looking for the flash-integration.swc in the wrong place
(it's missing the flash-integration folder between projects and libs).

Should I change the build on my end?

Cheers, and thanks for your intensive dedication!
Alexandre



On Thu, Jun 28, 2012 at 5:50 PM, Carol Frampton <cframpto@adobe.com> wrote:

> I don't see an error log.  You should never need to use
> build_framework.xml.  In the bin kit this is renamed to
> frameworks/build.xml.  In the source kit you shouldn't use it.
>
> Carol
>
> On 6/28/12 11 :22AM, "Alexandre Madurell" <
> alexandre.madurell.flex@gmail.com<mailto:alexandre.madurell.flex@gmail.com>>
> wrote:
>
> I'm bumping into an error when running the build_framework as per Nick's
> instructions:
>
> D:\IdeaProjects\ApacheFlexSDK\SDK\frameworks\build_framework.xml:592:
> compc task failed.
>
> I'm attaching a snapshot of the error log.
>
> Any ideas? (no pun intended) :D
>
> Cheers,
> Alexandre
>
>
> On Tue, Apr 3, 2012 at 10:17 AM, Left Right <olegsivokon@gmail.com<mailto:
> olegsivokon@gmail.com>> wrote:
> It usually helps to post the error message you are getting. This way it is
> easier to troubleshoot the exact problem you have.
>
> Best.
>
> Oleg
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message