incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Om <bigosma...@gmail.com>
Subject Re: InstallApacheFlex badge installer - first look
Date Thu, 19 Jul 2012 06:51:47 GMT
AP,

This issue has been fixed a while ago.  Are you sure you have the latest
code or the latest build of the installer?

Thanks,
Om
On Jul 18, 2012 11:38 PM, "Patel Amit" <amitpowerpeace@gmail.com> wrote:

> Hi.
>
> I download the sdk and getting problem below
>
>
> unable to load SWC textLayout.swc
>
> Regards
> AP
>
> On Thu, Jul 19, 2012 at 5:31 AM, Daniel Ruiz <daniel.ruiz@gmail.com>
> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I just executed on debug mode, I dont think this is actually a problem to
> > resolve in the installer itself.
> >
> > TMG Forefront (Microsoft Threat Management Gateway) is active here in the
> > customer I'm currently working for - and the SDK download zip file is
> > actually an HTML created by TMG (which has the button 'download' after
> the
> > TMG scans the file) - After some timeout occurs if the whole thing is
> > downloaded or already cached in TMG it just redirects the browser and a
> > download popup shows up..
> >
> >
> > I'm sorry to have wrongly reported this. (Error was actually trying to
> > unzip it not on the 'download' method itself - and the UI was reporting
> it
> > correctly)
> >
> >
> >
> > D.
> >
> > On Thu, Jul 19, 2012 at 11:05 AM, Om <bigosmallm@gmail.com> wrote:
> >
> > > On Wed, Jul 18, 2012 at 3:55 PM, Daniel Ruiz <daniel.ruiz@gmail.com>
> > > wrote:
> > >
> > > > Hi,
> > > >
> > > > Few things:
> > > >
> > > > Direct Connection:
> > > >
> > > >  - Badge Installer on MacOS: Failed to install because I had a
> previous
> > > > version installed; Removing and installing again worked well;
> > > >
> > > >
> > > It is most probably because you had it signed on a different machine
> > (yours
> > > vs. mine)  Going forward, building on a single build machine, with an
> > > increment to the version number each time should work fine.  I tested
> > this
> > > on my machine, I get an 'update' path instead of a 'install' path in
> the
> > > AIR installation process.
> > >
> > > The build script needs to be fixed to automatically bump up the version
> > > number every time the script is run.  Does anyone want to submit a
> patch
> > > for this?  The code is available here:
> > >
> >
> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/flex/utilities/InstallApacheFlex/
> > >
> > > This would be highly appreciated.
> > >
> > >
> > > > Proxy:
> > > >
> > > >  - Installer checkout from SVN;
> > > >  - Updated paths to 4.6 SDK;
> > > >  - Ant Build, failed to get timestamp resolved adding a -tsa none
> into
> > > the
> > > > packageair task ADT command;
> > > >  - Run the App, trying to download - failed, it seems it does not
> find
> > > the
> > > > system proxy settings in Windows XP.
> > > >
> > > > TEST:
> > > >  - Started IE / Chrome, URL
> > > >
> > > >
> > >
> >
> http://people.apache.org/~cframpton/ApacheFlexRC/release_candidate_3/binaries/apache-flex-sdk-4.8.0-incubating-bin.zip
> > > > -
> > > > download start just fine.
> > > >
> > > >
> > > > Am I missing something??
> > > >
> > > >
> > > I have seen this problem once before (Windows 7).  Are you using
> Fiddler?
> > > I noticed that Fiddler was acting as the proxy and somehow messing up
> the
> > > AIR app's ability download.  Can you please investigate further and see
> > if
> > > there is some issue with the code itself?
> > >
> > > Thanks for testing :-)
> > >
> > > Om
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message