incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Yun (JIRA)" <>
Subject [jira] [Created] (FLEX-33144) System IME didn't work when I clicked Spark Button in wmode=opaque or trasparent mode
Date Mon, 23 Jul 2012 06:04:33 GMT
David Yun created FLEX-33144:

             Summary: System IME didn't work when I clicked Spark Button in wmode=opaque or
trasparent mode
                 Key: FLEX-33144
             Project: Apache Flex
          Issue Type: Bug
          Components: Focus Manager, IME Support
    Affects Versions: Adobe Flex SDK 4.5.1 (Release), Adobe Flex SDK 4.6 (Release)
         Environment: Affected OS(s): Windows 7
Language Found: Korean
Browser : Internet Explorer 9
Flash Player : 11.3.300 debugger
            Reporter: David Yun
             Fix For: Apache Flex 4.8 (parity release), Apache Flex Next

Steps to reproduce:
1. Create an Flex project using Flash Builder 4.6
2. Add a <s:Button /> control to the application.
3. Add wmode="opaque" to index.template.html
4. Add <input type="text" /> html control to the index.template.html
3. Build the application and choose Debug or Launch.
Actual Results:
 Cannot input Korean or Japanese characters into the Html Input control using IME.

Expected Results:
 It should support IME well.

Workaround (if any):
 * Don't use Internet Explorer.
 * add this code to the application.
 (focusManager.mx_internal::IMEEnabled = false;)

If I change the option like this (wmode="window") or use other browser, It will be Okay.
Even though IME.enabled = false option should not be affected to OS, It seems to be affected.
I think it's Flash Player for Internet Explorer Bug. 

May I suggest that mx_internal::IMEEnabled property set to public or default value to False
in FocusManager.

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators:!default.jspa
For more information on JIRA, see:


View raw message