incubator-flex-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carol Frampton <cfram...@adobe.com>
Subject Re: And with svn commit: r1234192...
Date Mon, 23 Jan 2012 13:35:02 GMT
Sounds right but wil double check when I get to work shortly and then fix it.

Carol

Sent from my Motorola ATRIX™ 4G on AT&T


-----Original message-----
From: Michael Schmalle <mike@teotigraphix.com>
To: "flex-dev@incubator.apache.org" <flex-dev@incubator.apache.org>
Sent: Sat, Jan 21, 2012 16:03:58 GMT+00:00
Subject: Re: And with svn commit: r1234192...

Hi,

I didn't even notice that. I see in the build_framework.xml the problem.

I would want confirmation the value needs to be set to 11.1, seems
like the obvious problem.

I have this checked out and could update it. Any one to agree the 11.1
is the target?

Mike


Quoting Chema Balsas <jbalsas@gmail.com>:

> Hi Erik, your problem is in the different version numbers:
>
> "unable to open '/Applications/Adobe Flash Builder
> 4.6/sdks/4.6.5.0001/frameworks/libs/player/11.1/playerglobal.swc<http://4.6.5.1/frameworks/libs/player/11.1/playerglobal.swc>
> '"
>
>  /Applications/Adobe Flash Builder
> 4.6/sdks/4.6.5.0001/frameworks/libs/player/11.0/playerglobal.swc<http://4.6.5.1/frameworks/libs/player/11.0/playerglobal.swc>
>
> An easy solution is to just create a 11.1 folder and copy the
> playerglobal.swc there.
>
>
> I assume this is a build issue as in flex-config.xml you can see
>    <target-player>11.1</target-player>
>
> However, in the build_framework.xml it says
>     <property name="playerglobal.version" value="11.0"/>
>
> So even though the sdk is expecting the 11.1 version, the build system is
> producing the 11.0
>
> Could someone fix this?
>
> On the other hand, for statistical purpose, the build worked just fine with
> the defaults in MacOSX Lion and the last flex sdk 4.6.0.23201
>
> Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_29-b11-402-11M3527)
> Apache Ant(TM) version 1.8.2 compiled on June 3 2011
>
>
> Cheers
> Chema
>
> 2012/1/21 Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl>
>
>> > How are you building your browser application? ANT build file?
>>
>> No, Flash Builder 4.6... A brand new Web Project with only two
>> modifications: a Label component in Main.mxml with 'text' property
>> "Hello world" and in the project properties I've selected 'my' SDK.
>> Then I simply try to do a 'Debug' run.
>>
>> > This seems like some configuration location problem in your build.
>>
>> Ok. How might I debug/check this?
>>
>> Thanks,
>>
>> EdB
>>
>>
>>
>> --
>> Ix Multimedia Software
>>
>> Jan Luykenstraat 27
>> 3521 VB Utrecht
>>
>> T. 06-51952295
>> I. www.ixsoftware.nl<http://www.ixsoftware.nl>
>>
>
>
>
> --
> Chema
>



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message