incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: More Compile Errors
Date Thu, 03 Jun 2010 19:36:07 GMT
Thanks for finding out what the problem is.

Let's see how @dpp and the rest of the Lift team responds

D.

On Thu, Jun 3, 2010 at 9:00 PM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org> wrote:
> There, I've debugged the issue to a refactoring in Lift and submitted a ticket:
>
> https://www.assembla.com/spaces/liftweb/tickets/544-testframework-throws-nullpointerexception-on-empty-body
>
>
> On Thu, Jun 3, 2010 at 8:18 AM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org> wrote:
>> It seems that whenever empty content is expected, a
>> NullPointerException is thrown in the Lift helpers, because the whole
>> input stream is null. I'll try and see in the next days if this is
>> something that needs to be fixed in Lift or just the test mocks (which
>> were heavily refactored the last couple of days).
>>
>>
>> On Tue, Jun 1, 2010 at 4:01 PM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org> wrote:
>>> Very possible, I noticed this too, but didn't have time to
>>> investigate. I'll find the last working build and check the changes.
>>>
>>>
>>> On Tue, Jun 1, 2010 at 3:29 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>
wrote:
>>>> We now get some strange test failures - they are associated with GETs
>>>> instead of posts.
>>>>
>>>> Could there be a link with changes in the Lift Testkit?
>>>>
>>>> Tests in error:
>>>>  API2 should /user/messages GET when no new messages exist, returns
>>>> 204 (no content)
>>>>  API2 should /user/messages?timeout=2 GET when no new messages exist,
>>>> returns 204 (no content)
>>>>  API2 should /pools/POOLID/messages GET with valid session and new messages
>>>>  API2 should /pools/POOLID/messages GET when no new messages exist,
>>>> returns 204 (no content)
>>>>  API2 should /pools/POOLID/messages?timeout=2 GET with valid session
>>>>  API2 should /pools/POOLID/messages?timeout=2 GET when no new
>>>> messages exist, returns 204 (no content)
>>>>
>>>>
>>>> On Tue, Jun 1, 2010 at 1:36 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>
wrote:
>>>>> Thanks - this fixed the problem
>>>>>
>>>>> On Tue, Jun 1, 2010 at 11:53 AM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org>
wrote:
>>>>>> I've committed a fix, try it now please.
>>>>>>
>>>>>> It should be easy to modify if there's a more elegant solution to
this problem.
>>>>>>
>>>>>> Vassil
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Tue, Jun 1, 2010 at 11:53 AM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org>
wrote:
>>>>>>> Due to a refactoring it seems that now the type inferencer cannot
put
>>>>>>> the right implicit and we must provide it a type hint. One possible
>>>>>>> fix is for all get and post methods to be replaced with:
>>>>>>>
>>>>>>> get[Response]
>>>>>>> post[Response]
>>>>>>>
>>>>>>> I'll try to submit a fix soon.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Mon, May 31, 2010 at 2:22 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>> We are currently experiencing some errors during our compile.
>>>>>>>>
>>>>>>>> I think it is assocaited with changes in the lift Testkit.
>>>>>>>>
>>>>>>>> I've tried to find a solution but haven't been successful.
Can
>>>>>>>> somebody else take a look and see if they spot the problem.
>>>>>>>>
>>>>>>>> D.
>>>>>>>>
>>>>>>>> [INFO] Compiling 7 source files to
>>>>>>>> /export/home/hudson/hudson-slave/workspace/ESME/server/target/test-classes
>>>>>>>> [WARNING] /export/home/hudson/hudson-slave/workspace/ESME/server/src/test/scala/org/apache/esme/api/ApiTest.scala:84:
>>>>>>>> error: no implicit argument matching parameter type (String,
>>>>>>>> org.apache.commons.httpclient.HttpClient,
>>>>>>>> org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase) => T was
found.
>>>>>>>> [WARNING] login <- post("/api/login", "token" -> token)
!@ "Failed to
>>>>>>>> log in" if (testSuccess(login))
>>>>>>>> [WARNING] ^ [WARNING]
>>>>>>>> /export/home/hudson/hudson-slave/workspace/ESME/server/src/test/scala/org/apache/esme/api/API2Test.scala:51:
>>>>>>>> error: no implicit argument matching parameter type (String,
>>>>>>>> org.apache.commons.httpclient.HttpClient,
>>>>>>>> org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase) => Nothing
was found.
>>>>>>>> [WARNING] val post_session = post("session", "token" ->
token)
>>>>>>>>  [WARNING] ^ [WARNING]
>>>>>>>> /export/home/hudson/hudson-slave/workspace/ESME/server/src/test/scala/org/apache/esme/api/API2Test.scala:94:
>>>>>>>> error: no implicit argument matching parameter type (String,
>>>>>>>> org.apache.commons.httpclient.HttpClient,
>>>>>>>> org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase) => T was
found.
>>>>>>>> [WARNING] session <- post("session", "token" -> "000000")
[WARNING] ^
>>>>>>>> [WARNING]
>>>>>>>>  three errors found
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message