incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ethan Jewett <esjew...@gmail.com>
Subject Re: Hudson build is still unstable: ESME » Apache Enterprise Social Messaging Experiment (ESME) #271
Date Wed, 30 Jun 2010 16:04:22 GMT
I'm looking into this. I think it's actually an earlier test that
fails quietly, resulting in a problem with the test that Dick
mentions. I'm slowly slowly getting back into the swing of things, in
between visa and insurance applications. Northern Germany is beautiful
right now though :-)

Ethan

On Tue, Jun 29, 2010 at 3:51 PM, Anne Kathrine Petterøe
<yojibee@gmail.com> wrote:
> Maybe it would be easier to try to change the test for now?
>
> /Anne
>
>
> On 29. juni 2010, at 14.37, Richard Hirsch wrote:
>
>> This appears to be the error message:
>>
>> INFO - Service request (POST) /api2/user/messages took 117 Milliseconds
>> :126:436: expected closing tag of li
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>         ^
>> :126:436: expected closing tag of li
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>         ^
>>
>>
>> On Tue, Jun 29, 2010 at 2:36 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
>>> I fixed the Hudson configuration so that it runs again.  We still have
>>> one test failure:
>>>
>>> Failed tests:
>>>  API2 should /pools/POOLID/messages?history=10 GET with tag restrictions
>>>
>>> Should we change the test - I'm assuming we get a timeout.
>>>
>>> D.
>>>
>>> On Tue, Jun 29, 2010 at 2:33 PM, Apache Hudson Server
>>> <hudson@hudson.zones.apache.org> wrote:
>>>>
>>>> See <http://hudson.zones.apache.org/hudson/job/ESME/org.apache.esme$esme-server/271/>
>>>>
>>>>
>>>
>
>

Mime
View raw message